MENIU

Incident la Washington. Focuri de armă asupra unui automobil al ambasadei Azerbaidjanului

Incident grav la Washington, reclamat de ambasada Azerbaidjanului, după ce asupra unui automobil al reprezentanței diplomatice s-a deschis focul. Însărcinatul cu afaceri al SUA în Azerbaidjan aa fost convocat pentru a i se transmite îngrijorarea autorităţilor de la Baku față de acest incident.

În noaptea de 10 spre 11 octombrie a fost deschis focul asupra unui automobil de serviciu al Ambasadei Republicii Azerbaidjan la Washington", a informat Ministerul de Externe azer într-un comunicat , transmite EFE, potrivit Agerpres

 

Însărcinatului cu afaceri al SUA "i-a fost prezentată solicitarea de a garanta securitatea misiunii diplomatice a Azerbaidjanului", a mai informat MAE azer.

Autorităţile de la Baku au susţinut că există "un model sistematic de atacuri împotriva misiunilor diplomatice ale Azerbaidjanului din partea membrilor radicali ai comunităţilor armene din alte ţări, inclusiv atacuri şi acte de vandalism comise împotriva ambasadelor noastre la Washington, Paris, Beirut şi în alte oraşe".

Mai multe articole despre:
washington focuri de arma atac azerbaidjan