MENIU

ALERTĂ de securitate pe aeroportul din Frankfurt. Pasagerii, evacuaţi dintr-o neînţelegere

ALERTĂ CU BOMBĂ pe aeroportul din Frankfurt. Pasagerii, evacuaţi de urgenţă
ALERTĂ CU BOMBĂ pe aeroportul din Frankfurt. Pasagerii, evacuaţi de urgenţă

Aeroportul din Frankfurt, Germania, a fost evacuat, miercuri, din cauza unei alerte de securitate, după ce un pasager a forţat dispozitivul de securitate. Acesta a fost prins de forţele de ordine şi a fost interogat. Asupra sa nu s-a găsit, însă, niciun dispozitiv exploziv. În jurul prânzului, aeroportul a fost redeschis. Ulterior, Poliția germană a afirmat că o neînțelegere ar fi condus la o încălcare a securității care a determinat evacuarea terminalului 1 al aeroportului internațional din Frankfurt, provocând întârzieri și anulări ale zborurilor pe cel de-al patrulea aeroport ca mărime din Europa, relatează Reuters.

Sute de pasageri au fost evacuaţi pe aeroportul din Frankfurt, Germania, în urma unei alerte de securitate. Poliţiştii au împânzit terminalul 1 al aeroportului.

"Toţi vizitatorii sunt rugați să părăsească imediat clădirea!", a anunţat personalul aeroportului. 

Poliția a interogat o femeie suspectă care a intrat în zona plecări a aeroportului fără să fi trecut prin controlul de securitate, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției federale. 'Pe baza constatărilor inițiale în urma interogatoriului, se pare că acest lucru a fost pur și simplu un accident', a afirmat purtătoarea de cuvânt, fără a oferi alte detalii. De asemenea, ea a declarat că poliția nu a găsit niciun obiect suspect în zona plecări după evacuarea terminalului.

 

 

Potrivit agenţiei de ştiri Reuters, un purtător de cuvânt al aeroportului a anunţat deja că mai multe zboruri vor suferi întârzieri.

Toate persoanele care au trecut de controlul de securitate vor fi controlate încă o dată.

Mai multe articole despre:
aeroport frankfurt aeroport evacuat