MENIU

Adevărul despre asasinarea lui JFK. Fostul său angajat a mărturisit tot regizorului Oliver Stone

Preşedintele John F. Kennedy a fost asasinat de un membru al propriei echipe de securitate, conform unei mărturisiri făcute pe patul de moarte de către un fost angajat al preşedintelui american regizorului Oliver Stone.

Bărbatul, care era un membru al echipei de securitate a lui John Fitzgerald Kennedy, l-ar fi contactat pe celebrul regizor Oliver Stone după ce acesta ar fi terminat lucrul la filmul său JFK, din 1991, scrie The Sun.

Fostul angajat al preşedintelui era pe moarte, fiind măcinat de o boală incurabilă, atunci când i-a spus regizorului secretul pe care nu îl ştia decât fiul său "cineva din echipa preşedintelui...a tras în el".

Povestea i-a fost povestită de regizor unui scriitor şi va apărea în această lună într-o carte.

JFK a fost ucis cu două focuri de armă în timp ce călătorea într-o limuzină decapotabilă, în timpul unei vizite în Dallas, în noiembrie 1963.

Pentru uciderea preşedintelui a fost acuzat Lee Harvey Oswald, care ar fi tras de la etajul şase al unei clădiri către preşedinte. Oswald a fost, la rândul său, ucis două zile mai târziu de proprietarul unui club de noapte cu legături mafiote.