MENIU

Accident între un microbuz și o autospecială de poliție, în timpul unui control - 6 persoane au fost rănite

Accident între un microbuz și o autospecială de poliție

Un accident rutier grav a avut loc în Bulgaria, între un microbuz și o autospecială de poliție. Șoferul vehiculului a intrat cu maşina în poliţişti, în timpul unui control, și a rănit cinci persoane. În urma incidentului, secretarul general al Ministerului bulgar de Interne, Petar Todorov, şi-a dat demisia, un gest prin care vrea să denunţe lipsa de acţiune a Guvernului bulgar, în contextul în care evenimente de acest fel s-au multiplicat de trei luni.

Un bulgar care transporta migranţi sirieni a intrat cu maşina în poliţişti, în timpul unui control, şi a rănit un poliţist şi patru pasageri, anunţă Ministerul bulgar de Interne, potrivit AFP.

Vehiculul - un minibuz la bordul căruia se aflau 12 sirieni - nu s-a oprit la un control, efectuat la 40 de kilometri dus de Sofia, şi a lovit ulterior o maşină a forţelor de ordine.

În urma impactului, au rezultat șase victime. Dintre acestea, un poliţist în vârstă de 51 de ani şi un migrant în vârstă de 20 de ani au fost răniţi grav la cap. Alți trei pasageri au fost spitalizaţi cu răni mai uşoare. Şoferul - un bulgar care conducea fără permis, cunoscut poliţiei - a fost și el rănit.

Secretarul general al Ministerului bulgar de Interne, Petar Todorov, şi-a dat demisia, un gest prin care vrea să denunţe lipsa de acţiune a Guvernului bulgar, în contextul în care incidente de acest fel s-au multiplicat de trei luni.

Mai multe articole despre:
accident bulgaria microbuz autospeciala politie