MENIU

A încercat să imite o faimoasă cascadorie a lui Houdini, dar s-a înecat în râu

Chanchal Lahiri, un magician indian, a încercat să refacă o faimoasă cascadorie realizată de Harry Houdini. Cu mâinile și picioarele legate cu lanțuri a fost coborât în râul Hooghly. Din nefericire nu a mai ieșit la suprafață iar spectatorii care asistau la actul de magie, de pe două bărci, au anunțat poliția.

Există temeri puternice că un magician indian a murit după ce o cascadorie în stilul Houdini s-a terminat prost pentru el, relatează BBC.

O echipă de scafandri îl caută pe magicianul Chanchal Lahiri într-un râu din orașul indian Kolkata. Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol!

Chanchal Lahiri a încercat să refacă o faimoasă cascadorie realizată de Harry Houdini. Cu mâinile și picioarele legate cu lanțuri a fost coborât în râul Hooghly. Din nefericire nu a mai ieșit la suprafață iar spectatorii care asistau la actul de magie, de pe două bărci, au anunțat poliția.

Chanchal Lahiri, cunoscut și ca Mandrake, a fost coborât în apă de pe o barcă. Era legat cu lanțuri închise cu 6 lacăte. Spectacolul a avut loc duminică iar până în prezent trupul său nu a fost găsit. Un agent de poliție a spus că nu poate fi declarat mort până nu i se găsește cadavrul.


Un fotograf, Jayanta Shaw, care a asistat la spectacol a relatat pentru BBC că a vorbit înainte de dispariție cu Chanchal Lahiri.

Citește și
Ruleta ruseasca la TV: o prezentatoare a ajuns la spital cu un cui infipt in mana dupa acest banal truc de “magie”: VIDEO
”L-am întrebat de ce își riscă viața pentru magie. A zâmbit și mi-a spus că daca face asta corect este magie, dacă o face greșit este tragedie”, a explicat fotograful. Acesta a mai spus că magicianul a încercat trucul pentru a reînvia interesul față de magie.

Nu e prima dată când Lahiri a încercat un truc periculos sub apă. În urmă cu 20 de ani a fost coborât în același râu într-o cușcă de sticlă, dar a reușit să se elibereze și să iasă la suprafață.