MENIU

A încercat să deschidă uşa de la avion în timpul zborului, crezând că e uşa de la baie

Scoţianul ghinionist

Un bărbat a fost arestat şi amendat cu 600 de euro după ce a încercat să deschidă uşa de la avion în timpul zborului Edinburgh - Amsterdam.

Bărbatul s-a justificat în faţa autorităţilor spunând că a crezut că este uşa de la baie şi că incidentul nu a fost unul intenţionat, scrie Mashable.com.

Scoţianul James Gray nu mai are voie să circule în următorii cinci ani cu linia aeriană KLM, potrivit deciziei tribunalului.

"Echipajul mi-a spus să stau la locul meu până la aterizare şi că urmează să fiu arestat. Am încercat să le explic că a fost o simplă eroare, dar poliţiştii care au venit nu s-au arătat prea înţelegători", a spus Gray.

Imediat după ce avionul a aterizat la Schiphol Airport din Amsterdam, Gray a fost dus într-un centru de detenţie şi ţinut până a doua zi. Scoţianul a aflat că are interdicţie de zbor abia când a încercat să se îmbarce, a doua zi, ca să se întoarcă acasă.

 

După ce a fost amendat cu 600 de euro, Gray a fost obligat să împrumute bani de la un prieten pentru a-şi plăti drumul acasă cu o altă linie aeriană.

Mai multe articole despre:
avion avioane zbor de avion