MENIU

A ajuns la spital după ce a văzut factura la curent. Avea de plătit 83.000 de euro!

Factură uriașă de 83.000 de euro la curent. Foto/Profimedia

Criza energetică a făcut deja multe victime. Când văd cât au de plătit la curent, mulți oameni leșină, la propriu și ajung la spital. Așa s-a întâmplat și cu un antreprenor din Italia, care avea de plătit o factură de 83.000 de euro. 

Bărbatul este proprietarul unui hotel din orașul Marsala și susține că până acum a avut facturi la curent care nu depăseau 9 mii de euro.

De data aceasta, suma venită l-a îngrozit, iar afaceristul a ajuns la spital. Chiar dacă antreprenorul se simte mai bine, factura există și trebuie achitată, până la începutul lunii octombrie.

Avocatul acestuia va verifica dacă totul a fost o eroare sau suma chiar trebuie plătită. Deocamdată, hotelul va fi închis, din cauza imposibilității de a mai achita facturile. 

Un om de afaceri din Italia, Marsala, a ajuns direct în spital după ce a primit o factură uriașă la energie electrică. Dacă vedetele din România s-au dezlănțuit pentru câteva mii de lei, afaceristul italian a primit o factură de 83.000 de euro!

Poprietar al unui hotel, Davide Bellitteri a primit factura record în valoare de nu mai puțin de 83.318,08 euro, de zece ori mai mult decât în mod normal, scrie newsicilia.it. Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie. Când a făzut factura, Davide Bellitteri s-a simțit rău și a ajuns direct la urgențe. „Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore", a spus acesta