MENIU

5 morți si un rănit după ce un bărbat a deschis focul asupra mai multor persoane, într-un imobil de la periferia orașului Toronto - VIDEO

Incident armat Canada / Captură video Twitter

Cinci persoane au fost ucise şi o alta a fost rănită, duminică, într-un incident armat la periferia oraşului Toronto, în estul Canadei. Potrivit poliției, presupusul autor al atacului a murit în urma unor schimburi de focuri cu forţele de ordine. Până în prezent, identitatea acestuia nu a fost făcută publică. De asemenea, nu se cunosc nici motivele atacului sau dacă exista vreo legătură între victime și atacator.

La începutul serii de duminică, poliţiştii au răspuns la apeluri care anunţau focuri de armă şi, "odată ajunşi la faţa locului, ofiţerii au fost confruntaţi cu o scenă teribilă, cu mai multe persoane deja decedate", a explicat Jim MacSween, potrivit media canadiene, relatează Agrerpres, care citează AFP.

Din informațiile existente, suspectul ar fi acţionat singur.

În ceea ce priveşte victimele, ele ar fi fost găsite în diferite apartamente ale imobilului, care se află în Vaughan, un oraş situat la circa 30 de kilometri la nord de Toronto (Ontario).

Locuitorii imobilului au fost evacuaţi imediat, locul fiind împânzit, duminică seara, de zeci de ambulanţe şi poliţişti, conform media canadiene.

Mai multe articole despre:
canada incident armat morti raniti