MENIU

2 alpiniști din Republica Moldova, tată și fiu, găsiți morți în munții din Georgia, după mai multe zile de căutări

Sursa foto: Pixabay

Doi alpiniști din Republica Moldova, tată și fiu, au fost căutați câteva zile de salvatorii din Georgia, după ce au fost dat dispăruți. Din păcate, trupurile lor au fost găsite neînsuflețite.

Cei doi alpiniști au fost căutați câteva zile de salvatorii locali, însă trupurile lor au fost găsite neînsuflețite. Este vorba despre un tată și fiul său, care se aflau într-o expediţie pe muntele Ushba în Georgia. Operațiunea de salvare a fost inițiată de către autoritățile georgiene din data de 3 septembrie, potrivit stiridiaspora.ro.

Tânărul alpinist care a decedat în munț era student la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău. Administrația instituției a publicat un mesaj de condoleanțe pe o rețea de socializare.

„Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu trecerea în eternitate a lui Serghei Culicov, student în anul IV la Facultatea de Medicină nr. 1, programul de studii Optometrie, care și-a pierdut viața, împreună cu tatăl său, în timpul escaladării muntelui Ușba din Georgia”, se arată în mesajul instituției de învățământ.

Mai multe articole despre:
alpinisti republica moldova tata fiu munti georgia