MENIU

Oreste Teodorescu: Schimbarea la față a PSD, un rictus cinic. Singura abilitate a acestui grup infracțional organizat este Arta Înșelăciunii

Oreste Teodorescu: Schimbarea la față a PSD, un rictus cinic. Singura abilitate a acestui grup infracțional organizat este Arta Înșelăciunii

Una dintre foarte abilele tehnici electorale folosite de artizanii din Kiseleff după arestarea lui Dragnea și mazilirea lui Dancilă a fost inducerea ideii că PSD-ul se reformează, că a învățat din erorile trecutului și că, sub bagheta benignului Ciolacu, redevine acel partid de stânga, necesar ca alternativă într-o democrație consolidată. Primul pas a fost făcut prin excluderea din partid a celor mai vocali autori ai modificării legilor Justiției.

Astfel, pe Șerban Nicolae, Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu și Liviu Pleșoianu îi regăsim în afara partidului, încercând să salveze retorica populistă în Partidul Ecologist Român. Iar Eugen Nicolicea, cel mai sinistru și comunistoid vârf de lance împotriva statului de drept, nu se mai regăsește pe listele acestui partid, după 28 de ani de carieră parlamentară pusă exclusiv în protejarea marilor penali din politică. Dar poate cei mai mari perdanți ai operațiunii de schimbare la față a partidului sunt Codrin Ștefanescu, fostul secretar general al PSD, și Carmen Dan, fostul ministru de Interne, care a coordonat măcelul din 10 August 2018.

Desigur, este îmbucurătoare și despărțirea grupării Ciolacu de artizanul dezastrului economic Darius Valcov, autorul ingratei ordonanțe 114, care a alungat investitorii americani din perimetrul Mării Negre și de necuvântătoarea Dăncilă, care tam-nesam, a intrat din nou în atenția publicului luna trecută dupa ce, în calitate de fost premier al României, a publicat un articol în Jerusalem Post în care cerea Europei să adopte o nouă strategie, “reciproc-avantajoasa” față de Federația Rusă.

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net

Mai multe articole despre:
oreste teodorescu