MENIU

Mădălina Dobrovolschi: Sub umbra marelui fâs

Mădălina Dobrovolschi: Sub umbra marelui fâs

Rup ușa PSD grupuri, grupulețe de tineri. O adevărată invazie de sânge proapăt, ceea ce stârnește o oarecare stupoare, înțeleg, chiar din partea noii echipe de conducere.

Dumneavoastră ce altceva înțelegeți din declarația noului prim-vicepreședinte al partidului, Vasile Dîncu? – “ „În câteva centre mari pe unde am trecut, Iași, Cluj, Suceava, Bistrița, au început să vină tineri să se înscrie pe liste de simpatizanți sau membri PSD, să facă parte din campanie. Cred că acest Congres a dat o nouă speranță și cred că oamenii încep să acorde PSD-ului o nouă șansă”.

Dacă mă întrebați pe mine, declarația asta nu prea sună a strigătul viteaz al învingătorului, ci mai degrabă a romanță tomnatică, presărată cu sunet de vioară și lacrimi în colțul ochiului – “Mai dați-ne o șansă!!! Jurăm pe roșul de partid că merită!”

Altfel, dacă vorbim de noi speranțe după Congres, avem și noi curiozitatea – cine sunt ele? Sau de la cine vin? De la Sorin Grindeanu, premierul ordonanței 13, care a scos România în stradă, demis prin moțiune de cenzură de propriul partid?

Citește continuarea pe realitateadebucuresti.net.

Mai multe articole despre:
madalina dobrovolschi