MENIU

Ana Maria Păcuraru: 2.000 de grade Celsius, 5 minute, 300 mililitri. Mesaj către umanitate!

Astăzi este vorba despre 2.000, 5 și 300. Este nevoie de 2.000 de grade Celsius ca un om să se carbonizeze. Este nevoie de doar 5 minute ca un om ars să moara prin asfixiere. Este nevoie de peste 300 de ml de lacrimi în exces în sacul lacrimal ca acestea să se verse pe față.  2.000, 5 si 300. Nu numărul voturilor, anii de guvernare, orele de discursuri publice, miile de promisiuni sau costul becurilor aprinse în Palatul Victoria sunt adevăratele costuri.

Adevăratul cost în România este 1. Inca 1 decedat intr-o familie. Inca o mama luata de langa copiii ei. Încă un fiu rămas fără tată. Încă un nepot abandonat de bunicul său, din cauza sistemului infect, mizer, abject, lamentabil, păcătos al mediului medical din România. Nepriceperea, ignoranța și nepăsarea conducatorilor nostri, Florin Vasile Citu in frunte cu Klaus Werner Iohannis ne-au adus la ardere putreda. Romania a ajuns sa fie un cazan cu gazeificare pe oameni, nu pe lemne. 

Dupa 14 spitale arse într-un singur an, în care peste 30 de oameni au murit, acesta este un masacru!

Ce le spuneți oamenilor care și-au pierdut un membru al familiei din cauza dumneavoastră, domnule Iohannis, domnule Cîțu? Poate mai puține ore de călătorii sau de aranjamente politice pentru ciolan v-ar fi permis să vă concentrați pe problemele reale ale poporului român. O radiografie făcută lucid sistemului nostru de sănătate atât de bolnav, cu un tratament aplicat corect și consecvent ar fi salvat atâtea vieții. Ce înseamnă un sistem de sănătate normal pentru dumneavoastră? Pentru mine este mai presus de a merge la concerte, la plajă, fără griji. Înseamnă sa îmi știu familia în siguranță în cazul unei îmbolnăviri. Înseamnă un sistem medical în care să am încredere dacă unul dintre membrii familiei mele sau unul dintre prieteni este nevoit să-l acceseze. Lansez o provocare membrilor guvernului și liderilor coaliției scindate și chiar liderilor politici din opoziție: ce înseamnă un sistem de sănătate sănătos? Așa să ne ajute Dumnezeu să aflam și noi spre ce ne conduc aleșii noștri.

Domnule Președinte, domnule Premier... 2.000, 5, 300! 2.000, 5, 300! 2.000, 5, 300!

Mai multe articole despre:
ana maria pacuraru editorial iohannis