MENIU

Valentina Vesler, director de comunicare și PR Valvis Holding: Pericolele analfabetismului funcțional în Social Media - PODCAST

Valentina Vesler, director de comunicare și PR Valvis Holding, a vorbit, în cadrul Podcast Business Philosophy, despre analfabetismul funcțional în Social Media.

"Este o temă delicată, care naște multe semne de întrebare. Mă bucură foarte mult că putem să schimbăm idei fără a ne erija în specialiști atotcunoscători, ci de la înălțimea experienței și a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, cum percepem noi acest fenomen care se pare că este suficient de bine penetrat în societate", a spus Valentina Vesler.

Reprezintă analfabetismul funcțional un impediment în calea succesului? 

"Analfabetismul funcțional este o etichetă care înglobează foarte multe mici fenomene care se întâmplă în subsidiar. Reprezintă acel fenomen, acea caracteristică ce este observată atunci când individul cunoaște literele, dar nu înțelege ideea din spatele textului", a explicat Valentina Vesler.

Urmăriți întregul interviu în cele două părți Podcast Business Philosophy:

Licenţiată a Facultăţii de Litere a Universităţii București, iar de curând doctorand în studii culturale al Școlii Doctorale Litere din cadrul aceleiași instituţii, Valentina Vesler, Director de Comunicare & PR Valvis Holding, și-a început cariera în cadrul grupului acum peste 20 de ani și, în prezent, ocupă o poziție de top.  

Mai multe articole despre:
Valentina Vesler