MENIU

eMAG, absolut uimitor după Black Friday 2019. Ce campanie a început ACUM

eMAG a avut un Black Friday 2019 impresionant, dar nu ne așteptam să continue la fel. Oferta de acum este AICI.

eMAG a avut un Black Friday 2019 impresionant, dar nu ne așteptam să continue la fel. Oferta de acum este AICI.

După Black Friday 2019, eMAG iese live cu o campanie de reduceri numită Crazy Sale. Găsiți oferta completă eMAG Crazy Sale AICI.

Sunt oferte eMAG la tot felul de produse, foarte populare și de Black Friday 2019:

- telefoane, tablete și gadgeturi;

- laptopuri, IT, birotica si papetărie;

- TV, electronice, gaming, auto;

- Electrocasnice;

- îngrijire personală, parfumuri și cosmetice;

- jucării, articole de copii, cărți;

- mobila și casa;

- fashion și sport;

- bricolaj, bagaje și petshop;

- produse surpriză.

eMAG și produsele sale surpriză - Reduceri la bilete de avion, cursuri, carne de porc :)

Aceste produse surpriză de la eMAG sunt de fapt o colecție de noutăți, de produse cu care clienții nu erau obișnuite pe eMAG.ro.

Găsiți toate produsele surpriză de la eMAG AICI.

De exemplu, puteți să cumpărați cu 250 de lei un voucher prin care veți putea cumpăra bilete Blue Air cu reducere de 500 de lei!!! Cu această afacere de la eMAG, vă puteți reduce practic costul unei călătorii cu avionul la jumătate.

Un alt deal interesant al eMAG este cel cu producătorul de carne Smithfield. Astfel, puteți cumpăra pulpă de porc fără fleică, cu os, bucăți de 12,5 kilograme, la prețul de 189 lei. Prețul pe kilogram vine cam 15,12 lei. Se poate cumpăra și semicarcasă de porc sfertuită, 41,5 kilograme, la 549 lei. Astfel, costul devine doar 13,23 lei /kilogram.

Sunt și mari oferte la abonamente de telefonie mobilă, la aur, bijuterii și ceasuri, la oferte turistice în România și în jurul lumii. eMAG propune de Crazy Sale și bilete la concerte și alte evenimente la preț special, dar și experiențe inedite, cum este o cină la înălțime.

Sunt și rochii de mireasă la reduceri fabuloase, de până la 50%!!! eMAG are și parteneriate cu diverși furnizori de cursuri (machiaj, unghii, bucătărie, management, navigație etc).

Le găsiți pe toate acestea pe eMAG la acest link. eMAG are campania Crazy Sale live de sâmbătă, 16 noiembrie, până luni, 18 noiembrie.