MENIU

Uber are concurenţă! Google Waze pregăteşte un serviciu de taximetrie gratuit, RideWith

Waze, compania deținută de către Google, a pus bazele unui program pilot de tip taximetrie gratuită în Israel, aplicaţie denumită RideWith.

Aplicaţia RideWith, disponibilă iniţial pe Android, va putea fi accesată şi veţi putea comanda o maşină, la fel ca și în cazul Uber.

Momentan, se efectuează o serie de teste beta în zona Tel-Aviv, notează Reuters.com.

De asemenea, potrivit unor surse din interior, șoferii RideWith nu vor beneficia de un salariu lunar, sau orice alt tip de plată, cursele acestora fiind limitate la un număr maxim de doar 2 călătorii pe zi.

Compania Waze a fost înfiinţată în Israel, iar în 2013 a fost achiziţionată de Google cu un miliard de dolari.

Ce face Waze

Prin conectarea șoferilor unul de altul,  ajută oamenii să creeze comunități locale care lucrează împreună pentru a îmbunătăți calitatea șofatului de zi cu zi pentru toată lumea. Astfel se evită frustrarea de a sta în trafic, atenționarea despre un echipaj de poliție sau scurtarea cu cinci minute a navetei regulate, arătând rute noi despre care chiar nu știai. După tastarea adresei de destinație, utilizatorii doar conduc cu aplicația deschisă pe telefonul lor pentru a contribui pasiv cu informații de trafic și alte date rutiere, dar ei pot lua, de asemenea, un rol mai activ prin schimbul de rapoarte rutiere despre accidente, capcane de poliție sau de orice alte pericole de-a lungul rutei, ajutând pentru a oferi altor utilizatori din zonă "atenționări" cu privire la ceea ce va urma.

Mai multe articole despre:
taximetrie uber google waze RideWith