MENIU

Salonul Auto de la Frankfurt 2015 : top premiere mondiale

La Salonul Auto de la Frankfurt 2015, vizitatorii vor avea ocazia să vadă premiere mondiale de la cei mai importanţi producători de maşini.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015. Noua generație Audi A4 Deși știm deja de două luni cum arată noul Audi A4 și fratele său Avant, iar de curând am publicat primul test românesc cu noul A4, noua generație a modelului german de clasă medie va fi prezentată însă public în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Lansarea noii generații a lui A4 este importantă pentru industrie pentru că ridică standardele în clasa medie premium și va readuce bestseller-ul mărcii germane în lumina reflectoarelor.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015. Noua generație BMW Seria 7 Seria 7, nava amiral a mărcii germane, este deja disponibil pentru comandă în România și a fost prezentat deja pe internet. Însă scena dedicată de la Salonul Auto de la Frankfurt va aduce noul Seria 7 în fața publicului, nu doar a internauților.

Noul Seria 7 vine cu câteva tehnologii revoluționare, cum ar fi sistem de parcare prin telecomandă, dar și cu elemente uzuale în rândul modelelor din segmentul său, cum ar fi masaj în scaune, suspensie pneumatică cu auto reglare, ceasuri de bord digitale și altele.

Mai multe pe automarket.ro.

Salonul auto Frankfurt 2015. Cum arată Bentayga, cel mai rapid SUV din lume