MENIU

Mika Hakkinen, dublu campion de Formula 1, a revenit în România

<p>Mika Hakkinen</p>

Mika Hakkinen, dublu campion de Formula 1, a revenit în România pentru a promova campania împotriva consumului de alcool la volan. Campionul a oferit şi o demonstraţie de excepţie iubitorilor de curse cu mulţi cai putere.

Sub sloganul: alătură-te şi tu pactului de a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului, Mika Hakkinen a declarat că a reuşit să strângă din 2013 până în prezent, peste 24 de mii de semnături de la români care şi-au luat angajamentul de a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului.

"Este grozav că am ocazia să mă întorc în România. Călătoria cu ajutorul Johnny Walker a fost extraordinară. Am trecut prin aproape 40 de state, unde am organizat evenimente şi conferinţe de presă grozave. Mi s-a părut impresionantă reacţia presei, care diseminează informaţiile pentru publicul din ţările în care ajungem. Cu siguranţă este şi meritul numelor colective, care se dedică, dar nu culeg niciodată laurii. Aceştia sunt cu adevărat absorbiţi şi angajaţi în munca lor", a spus Hakkinen.


Evenimentul s-a încheiat cu o demonstraţie oferită de Mika spectatorilor prezenţi.

Mai multe articole despre:
Formula 1 Bucureşti Mika Hakinnen