MENIU

Bernie Ecclestone face anunţul-şoc despre Michael Schumacher: "Nu mai este cu noi"

<p><em><strong>MICHAEL SCHUMACHER</strong></em></p>

Michael Schumacher (50 de ani), a cărui poveste de viaţă este cunoscută de fanii Formulei 1, dar nu numai, a devenit şi subiect de film.

"Schumacher" este numele producţiei care prezintă tragedia prin care a trecut şi trece în continuare cel mai mare pilot din "Marele circ". Un trailer a acestui film a fost prezentat la Cannes. Este de aşteptat ca filmul să fie lansat în acest an, în Germania.

Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, apare în trailer-ul de câteva secunde şi spune: "Michael Schumacher nu mai este cu noi în aceste momente, dar, când se va însănătoşi, va răspunde întrebărilor".

De asemenea, în clip vorbeşte şi tatăl lui Michael, Rolf. "A ştiut ce vrea încă de mic. N-a fost o minune ce a reuşit, a muncit pentru tot ce a făcut", a spus Rolf Schumacher.

Michael Schumacher a rămas în comă după ce a suferit un traumatism cerebral violent la schi pe 29 decembrie 2013. Starea de sănătate a lui Schumacher este încă necunoscută, iar familia lui nu dorește să dea prea multe informații. Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial, primește îngrijiri la domiciliu în Elveția, însă recent ar fi petrecut timp în Spania cu familia sa.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher