MENIU

Avertismentul ministrului de Interne pentru fotbalul românesc. “Sunt excluse toate activitățile sportive de echipă”

Guvernul României a emis ordonanţa militară numărul 3 privind măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a subliniat că sunt interzise toate activitățile sportive de echipă.

Ordonanţa Militară a fost publicată, în noaptea de marţi spre miercuri, în Monitorul Oficial, astfel că prevederile ei au intrat în vigoare. Este interzisă circulația tuturor persoanelor, cu următoarele excepții: deplasarea în scop profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, deplasarea pentru asistență medicală, deplasări pentru îngrijirea copilului sau asistența persoanelor bolnave, deplasări pentru sport în apropierea locuinței, deplasarea pentru donarea de sânge, deplasarea pentru voluntariat, pentru activități agricole.

Mai multe echipe din Liga 1 au luat în calcul reluarea antrenamentelor în condiții speciale, în care să se mențină o distanță între jucători. Gigi Becali voia să-i cheme pe fotbaliștii de la FCSB la baza de la Berceni, pentru a face pregătire fizică.

Legat de activitatea fizică individuală a persoanelor… aici aș dori să fac o precizare. Sunt excluse toate activitățile sportive de echipă. Este o activitate de echipă interzisă, din această seară”, a spus Marcel Vela.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.