MENIU

Rugăciune pentru sănătatea părinților. Cum ne rugăm pentru binele celor care ne-au dat viață

Forța gândului bun, materializată sau nu sub forma unei rugăciuni, poate avea efecte benefice asupra celor spre care se îndreaptă. Iată cum să te rogi pentru binele celor dragi, spor în casă și armonie în familie.

Pentru binele celor din familie, armonie și înțelegere cu toți ai casei este bine să rostim o rugăciune pentru sănătatea părinților.

,,Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Care împuternicești florile și ver­deața de pe tot pământul cu căldura soarelui Tău, și sufletul omenesc cu căldura iubirii Tale; Tu, Cel ce toate le-ai zidit de bună­voia Ta în cer și pe pământ și pe toate le păstrezi prin dragoste și milă, revarsă, mult-în­durate Doamne, peste sufletul meu cel slab și umilit care se închină Ție, bunătatea și darul Tău, și iubire și milă peste părinții mei, peste mai-marii mei și peste toți cei care se os­tenesc pentru mine și care m-au aju­tat vreodată cu sfatul și bunătatea lor.

 

La vreme de întristare și boală este bine să rostim rugăciunea serii împreună cu cea mai puternică rugăciune pentru sănătatea părinților și binele celor din familie.

,,Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru tatăl meu și pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea și anume:  să-i cinstesc și să-i iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea. Cea dintâi din îndatoririle mele către ei este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria lor, a mă supune și a-i ajuta din toate puterile mele."

 

 

Mai multe articole despre:
rugaciune cea mai puternica rugaciune biserica