MENIU

A murit pe scenă, la doar 41 de ani. Țara sa natală este în stare de șoc

Haitienii sunt în stare de șoc după ce Mikaben, considerat cel mai talentat cântăreț al generației sale, a murit pe scenă, la Paris, în urma unui stop cardiac. Artistul avea doar 41 de ani și se bucura de o carieră strălucitoare. 

Haitienii i-au adus duminica un ultim omagiu artistului, după ce știrea morții sale timpurii și neașteptate a șocat întreaga țară.

 

Tragedia s-a petrecut în timpul unui spectacol impresionant, într-o sală cu o capacitate de 20.000 de locuri din Paris. Mikanben a apărut pe scena ca invitat al grupului haitian Carimi.

 

Potrivit unei filmări care a surprins momentul fatal, artistului i s-a făcut rău chiar în timp ce cânta, s-a oprit, a încercat să se retragă spre spatele scenei, unde s-a prăbușit. În ciuda eforturilor disperate, echipele medicale nu au mai putut face nimic.

 

Premierul haitian a transmis un mesaj de compasiune, declarându-se șocat de moartea "tânărului și extrem de talentatul artist Michael Benjamin "Mikaben". Am pierdut una dintre cele mai importante personalități ale muzicii noastre.” Gânduri similare a exprimat și un alt premier haitian.

 

Renumitul muzician și producător Wyclef Jean, cunoscut pentru proiectul Fugees, l-a numit pe Mikaben “unul dintre cei mai influenți și inspirați artiști ai noii generații”.

 

Văduva artistului, Vanessa, care este și însărcinata, a transmis un mesaj în care îi imploră pe admiratori să respecte dorința familiei de a păstra totul într-un cadru privat.

 

 

 

Mai multe articole despre:
artist mort mort pe scena haiti mikaben