MENIU

Zona din România unde de redeschide o stațiune de tratament balnear. Cum pot avea acces pensionarii la tratament

Stațiune balneară Mehedinți/ Captură foto

Stațiunea de tratament balnear pentru pensionari Bala, din județul Mehedinți se redeschide după mulți ani. Prima serie de beneficiari ai biletelor de tratament obținute prin casele de pensii va fi cazata din 8 martie. Pacienții se vor bucura de terapii diverse și vor avea la dispoziție medici pentru tratarea unor boli de care suferă. 

Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea stațiunii Bala. Datorită pachetelor turistice atractive care se achiziționează cu reducere prin casa de pensii, oamenii își pot trata aici afecțiunile de care suferă cu ajutorul numeroaselor proceduri.

"Avem toate tipurile de tratamente reumatismale. Aparatura este de noua generatie. Pe planul de investitii, de anul acesta am mai bugetat achizitionarea inca a 3 aparate", a declarat Dragoș Năstăsie, administratorul stațiunii.

Prima serie de beneficiari ai biletelor de tratament obținute prin casele de pensii va fi cazata din 8 martie. Stațiunea Bala este singura din Mehedinți. Aici, pensionarii pot beneficia de tratament cu nămol, băi în bazin, aerosoli dar și cure cu ape minerale. 

Mai multe articole despre:
statiune tratament tratament balnear mehedinti