MENIU

Zodiile şi datoriile karmice. Află ce "povara" duci cu tine din vieţile anterioare

Zodiile şi datoriile karmice. Află ce "povara" duci cu tine din vieţile anterioare

Nimic nu este întâmplător în viaţă, cu atât mai puţin naşterea sub un anumit semn zodiacal. În alte vieţi, toţi am acumulat datorii karmice. De aceea, atunci când ne naştem cu influenţa unei anumite zodii înseamnă că toate caracteristicile acesteia ne vor ajută să ne plătim datoriile şi să trecem la un nivel superior al existenţei.

Berbec

Într-o altă viaţă, cei născuţi în semnul Berbecului au făcut întotdeauna doar ceea ce li s-a cerut. Au fost corecţi, decenţi şi cuminţi până la plictiseală. Uneori, şi-au încălcat principiile pentru a face pe plac tuturor celorlalţi.

De aceea, în această viaţă s-au reîncarnat într-o zodie care este independentă prin excelentă, iubitoare de libertate şi care nu acceptă limite. Ei trebuie să găsească echilibrul dintre o viaţă care respectă normele şi propriile dorinţe.

Taur

Soarta nu a fost foarte uşoară cu cei care s-au născut acum în zodia Taurului. Au dus o viaţă plină de lipsuri şi s-au zbătut pentru a obţine acele câteva lucruri indispensabile traiului.

În această viaţă, ei vor încerca să compenseze toate greutăţile cu care s-au confruntat în altă existenţă. Aşa se explică înclinaţia lor către partea materială. Deşi nu sunt chiar pragmatici, ei sunt foarte conştienţi de puterea pe care ţi-o oferă un anumit statut social.

Din fericire, Taurii ştiu cum să menţină un echilibru între aspectele materiale şi cele spirituale. Ştiu să iubească dezinteresat şi pot fi foarte romantici.

Gemeni

Sub alte înfăţişări şi în alte timpuri, cei care s-au născut acum sub semnul Gemenilor au fost teologi, asceţi sau poate filozofi. Au fost foarte deconectaţi de la partea materială şi se bucurau de foarte puţine lucruri, dacă reuşeau să se bucure de ceva.

În această viaţă, Gemenii sunt persoane foarte deschise şi le place compania oamenilor. Văd mereu partea plină a paharului şi nu se dau la o parte atunci când vine vorba de muncă. Le place să lucreze în echipă şi zâmbesc foarte des.

De fapt, ei ştiu că veselia este cel mai bun medicament. Spre deosebire de existenţele anterioare, ei au învăţat acum să se bucure şi să fie recunoscători pentru toate lucrurile mărunte dar frumoase ale vieţii.

Rac

Nativii în Rac sunt foarte ataşaţi de spaţiul domestic şi de rudele lor. Ţin foarte mult la familie şi ţin foarte mult la aceste valori. Unul dintre scopurile lor în viaţă este să îşi întemeieze o familie. Însă nu au fost întotdeauna aşa.

În alte existente, Racii au petrecut foarte mult timp departe de familie. Cel mai probabil au călătorit foarte mult sau au deţinut funcţii importante care nu le-au permis să dezvolte legături afective foarte profunde. Cel mai probabil, în alte vieţi ei au fost mari conducători de armate, marinari, exploratori sau negustori.

Leu

Faptul că Leii sunt foarte orgolioşi în această viaţă nu este o simplă întâmplare. Mândria lor şi doza evidentă de egoism vin ca să echilibreze existenţele anterioare.

În altă viaţă, cei născuţi acum sub acest semn s-au dedicat în totalitate altor persoane. Cei mai mulţi dintre ei au trăit exclusiv într-un spaţiu domestic restrâns şi acum compensează acest lucru. Mai mult de atât, Leii au fost poate misionari, medici, vindecători, vraci şi şi-au consacrat tot timpul pentru a face bine altora. De aceea, ei şi-au neglijat propriile nevoi şi dorinţe.

Fecioara

Înainte de această viaţă, Fecioarele au dus un trai la voia întâmplării, cel mai probabil în mijlocul şi la milă naturii. S-au izolat foarte mult şi au trăit în singurătate completă. Unii nativi au fost foarte implicaţi în religie sau în orice caz, într-un domeniu spiritual, în funcţie de zona şi perioada în care au trăit. Cel mai probabil au fost brahmani, pustnici, călugări sau flamini.

În această viaţă, simt totuşi nevoia de ordine şi de aceea sunt foarte organizaţi. În toate aspectele destinului, ei sunt foarte eficienţi şi îşi planifică atent fiecare mişcare pe care urmează să o facă.

Balanţă

Pentru Balanţe, eticheta şi bunele maniere sunt căi sigure ca să le câştigi simpatia. Au personalităţi foarte plăcute, sunt sociabili, deschişi şi comunicativi. În alte vieţi însă nu au fost deloc aşa.

Cei născuţi acum în această zodie au avut caractere dificile, încăpăţânate, poate chiar tiranice. Au fost mai mult decât orgolioşi, egoişti peste măsură şi foarte cruzi. Cel mai probabil au fost cuceritori sau de-a dreptul cotropitori.

Din această cauza au datorii karmice destul de grele. Din fericire, sunt dotaţi cu toate calităţile pentru a-şi găsi echilibrul şi pentru a trăi în aşa manieră încât să nu facă rău nimănui.

Scorpion

Nativi în această zodie sunt mereu înconjuraţi de o aură de mister. Doar cei mai apropiaţi dintre oameni reuşesc să îi cunoască foarte bine şi sunt dificil de descifrat. Tocmai în acest mister stă şi puterea lor de atracţie. Au vieţi foarte active din punct de vedere social şi cuceresc fără probleme.

În altă existenţa, cei născuţi acum în Scorpion nu ştiau ce înseamnă cuvântul secret. Fie au fost bârfitorii satului, fie jurnalişti dacă au trăit în timpuri moderne. La fel de bine, în alte vieţi, Scorpionii au fost spioni de succes, poate chiar agenţi dubli.

Săgetător

În această viaţă, cei care s-au născut sub semnul Arcaşului sunt înclinaţi către meditaţie şi filozofie. Au o inteligenţă mult peste medie şi le place să înveţe în permanenţă. Au o minte foarte bogată şi un bagaj intelectual peste măsură.

Însă într-o altă viaţă, ei au trăit doar cu capul în nori. Au fost aventurieri care nu se gândeau prea mult la ziua de mâine deşi le plăceau valorile materiale. Probabil că nu se dădeau înapoi de la nimic pentru a le obţine. Foarte posibil, în existenţele anterioare ei au fost negustori sau poate chiar şarlatani.

Capricorn

Nativii în Capricorn sunt caracterizaţi de o ambiţie nemăsurată în special în ceea ce priveşte cariera lor. Deşi îşi doresc să ajungă foarte sus pe culmile succesului, aceştia nu îşi vor încălca niciodată principiile sau mândria pentru foloase materiale sau de orice fel.

Cu toate acestea, cad uneori într-o stare de letargie când refuză pur şi simplu să mai iasă din casă sau să aibă alte activităţi în afară sferei domestice.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că într-o altă viaţă, ei au fost foarte ataşaţi de spaţiul casnic şi de familie, în general. În această existenţă se concentrează însă prea mult asupra profesiei şi se vor achita de datoria karmică atunci când vor găsi echilibrul dintre carieră şi familie.

Vărsător

Nativii în această zodie sunt oameni foarte avangardişti şi par mereu cu un pas înaintea celorlalţi. Mai mult de atât, ei sunt foarte sensibili la nevoile celorlalţi oameni.

Una dintre marile lor calităţi este că ştiu să-i mobilizeze pe ceilalţi atunci când vine vorba despre acţiuni de caritate. Suferinţă celorlaţi îi sensibilizează foarte mult şi din rândurile lor se ridică acei mari pacifişti ai lumii.

În alte vieţi însă ei au fost foarte egoişti şi nu conta nimic altceva în afară intereselor materiale. Unii dintre ei ţineau totuşi la familia lor şi la prietenii foarte apropiaţi însă aceste cazuri sunt relativ rare.

Peşti

Peştii sunt firi deosebit de sensibile care empatizează foarte uşor. Sunt de asemenea foarte romantici şi se vor simţi împliniţi spiritual doar atunci când îşi vor găsi dragostea. Le place să viseze cu ochii deschişi şi sunt foarte ataşaţi de familie.

În altă existenţa ei găseau plăcere doar în lucrurile concrete, materiale şi erau consideraţi ca fiind superficiali. Nu aveau nicio înclinaţie către valorile spirituale şi treceau prin viaţă fără să înveţe mare lucru.

Sursa: ariadnaf.wordpress.com

Mai multe articole despre:
horoscop zodii datorii karmice