MENIU

Zodiile care NU se potrivesc deloc în dragoste

Zodiile care NU se potrivesc deloc în dragoste

Te gandesti ca in noul an vei gasi partenerul potrivit, langa care sa ramai mai mult de trei-patru luni? Ce criterii de selectie ai folosit pana acum? Poate nu ar strica sa te iei si dupa zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste. Si sa le elimini!

Berbec

Daca esti Berbec, nu esti deloc potrivita pentru barbatii Tauri. Lor le place sa spuna adesea “ti-am spus eu!”. Iar tu urasti asta!

Cea mai buna compatibilitate: Balanta

Taur

Esti Tauroaica? Atunci afla ca printre cele mai rele zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste va aflati tu si Sagetatorii. Un Sagetator e mult prea salbatic pentru tine. Il poti admira, dar nu te apropia de el!

Cea mai buna compatibilitate: Scorpionul

Gemeni

Femeia din Gemeni nu e compatibila cu barbatul Capricorn. Nici femeia Capricorn cu barbatul Gemeni. De ce? Barbatul Capricorn pur si simplu nu e destul de amuzant pentru tine! Ii place sa munceasca prea mult si se distreaza prea putin.

Cea mai buna compatibilitate: Sagetator

Rac

Daca esti Rac, nu te insoti cu cineva din Varsator! Varsatorii cheltuiesc o gramada de bani pe nimicuri, le place sa schimbe intotdeauna cate ceva si s-ar putea ca un astfel de partener sa iti dea “urticarie”.

Cea mai buna compatibilitate: Taur

Leu

Combinatia Leu – Scorpion intra la categoria “Zodii care nu se potrivesc deloc in dragoste”. Scorpionul traieste intens si e aproape la fel de incapatanat ca tine. Ai nevoie de cineva care sa te lase sa castigi, macar cateodata.

Cea mai buna compatibilitate: Sagetator

Fecioara

Daca esti Fecioara, nu te combina cu un Sagetator! Niciunul dintre voi nu vrea sa se complice. Sagetatorul pare tot timpul lipsit de griji si asta o sa ti se para, in cea mai mare parte a timpului, o dovada de… naivitate.

Cea mai buna compatibilitate: Scorpion

Citeşte continuarea pe andreearaicu.ro.