MENIU

Zodii care NU vor avea parte de iubire nici anul acesta! Cele mai întunecate inimi

Zodii care nu vor avea parte de iubire

Deși majoritatea zodiilor vor avea parte de transformări și de schimbări pozitive în relația de cuplu, vor fi trei nativi ocoliți de iubire în 2018. Aceștia vor fi prea ocupați cu cariera, dar vor avea și alte priorități. Mai mult, vor respinge orice persoană care le va ieși în cale, deoarece nu vor fi pregătiți emoțional pentru a începe o nouă relație.

Scorpion

Bărbații cu care te vei întâlni în 2018 vor avea impresia că se află într-o călătorie de coșmar. Spui adevărul în față oricui, fără nicio ezitare. Ești dură chiar și cu persoana iubită, iar acest lucru îi îndepărtează pe toți din jurul tău. Deși iubești cu toată inima, unele persoane nu sunt pregătite să afle adevărul. Tocmai din acest motiv vei rămâne singură în 2018.

Fecioară

Într-o relație, ești extrem de conștiincioasă. Îți consumi toată energia în construirea relației. Deși faci acest lucru, uneori ai impresia că nu ești destul de bună pentru cel drag. Începi să fii foarte dură cu tine și să te critici. Această nesiguranță te va face să ai multe episoade de gelozie, ceea ce va alunga toți potențialii parteneri. Astfel, ai șanse mari să rămâi singură în 2018.

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop dragoste