MENIU

Zodii care își înșală la nesfârșit partenerul. Horoscopul amantelor

Zodii care își înșală la nesfârșit partanerul. Horoscopul amantelor

De multe ori, femeile intră într-o relație din cauza singurătății sau doar de dragul de a avea pe cineva alături, cu care să împărtășească și bune, și rele. Relațiile formate pe baza acestor nevoi sunt destinate deseori eșecului, din cauza reproșurilor și certurilor aprinse.

Femeile ajung adesea nefericite și cu gândul la alți bărbați, care par mult mai buni decât cei de acasă. Dacă unele zodii nu știu să mintă sau să ascundă anumite lucruri, 5 dintre nativele zodiacului pot fi numite „Reginele înșelatului”, deoarece nu sunt prinse niciodată.

Rac

Femeile Rac se găsesc adesea în postura de a se gândi la fostul iubit, lucru care poate fi extrem de dăunător pentru relația din care fac parte. Pentru a rememora momentele frumoase petrecute împreună, femeile apelează la rețelele sociale, unde petrec ore în șir, conversând siropos cu fostul partener. Pentru a nu fi prinse, acestea șterg fiecare mesaj sau comentariu, înainte ca actualul partner să ajungă acasă. În acest fel, nativele Rac obțin ceea ce își doresc, iar partenerii actuali trăiesc liniștiți alături de ele.

Citește continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop