MENIU

Zmeura de Aur lovește din nou. Bruce Willis, campionul celor mai proaste interpretări

Bruce Willis. Foto: Profimedia

Veteranul Bruce Willis este "vedeta" din acest an a cunoscutelor premiii Zmeura de Aur, care an de an sancționează cele mai slabe prestații cinematografice. Pe listă de regăsește un alt nume greu de la Hollywood, Jared Leto, pentru un film care se află și pe lista Oscarurilor.

Organizatorii galei Zmeura de Aur au creat pentru Willis o categorie specială, „Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film din 2021,”potrivit eu.usatoday.com. Cunoscut actor are 8 astfel de prestații.

Și Jared Leto se află pe lista "Zmeurilor" pentru rolul său din „House of Gucci’s". Leto a fost nominalizat la categoria „cel mai neinspirat cuplu de pe ecran”, referirea fiind nu la un copartener, ci la rolul dublu pe care-l interpretează, cu ajutorul „măștii sale  facială din latex de 8 kilograme, hainelor sale de tocilar şi accentului său ridicol”.

Leto apare și pe lista Oscarurilor pentru același rol. Filmul care a primit luni cele mai multe nominalizări la Zmeura de Aur 2022 este „Diana the Musical”, o comedie muzicală dedicată prinţesei Diana.