MENIU

Ziua lansării pentru Apple! Apple Watch, noul MacBook şi Beats Music, în prim-plan

Apple organizează luni, de la ora 20.00, ora României, un eveniment la care sunt aşteptate lansările celor mai noi gadgeturi pregătite de cea mai mare companie de tehnologie din lume. Apple Watch, noul MacBook, iOS 8.2 şi Beats Music sunt principalele atracţii.

Cel mai probabil, evenimentul de diseară se va concentra în jurul noilor facilităţi oferite de Apple Watch, primul ceas inteligent al companiei, care urmează să ajungă cât de curând în magazine. Apple va insista pe funcţiile acestuia şi pe ecosistemul inovator pe care îl propune.

 Va fi interesant de văzut cu ce noutăţi va veni Apple, în condiţiile în care smartwatch-urile rivalilor, mai ales cele cu Android Wear, au ajuns la un nivel tehnologic care face concurenţa extrem de puternică.

 Surse neoficiale afirmă că marea lovitură a Apple va fi anunţul privind disponibilitatea a peste 100.000 de aplicaţii pentru noul Apple Watch, o ofertă software la care rivalii doar visează.

 Cititi detalii despre noul ceas inteligent dar si despre celelalte produse ce vor fi lansate de Apple, pe GadgetReport.ro.

Mai multe articole despre:
lansare iOS GadgetReport.ro apple watch