MENIU

Ziua Îndrăgostiţilor 2016. Ce cadouri să cumperi de Valentine's Day în funcţie de zodie

Ziua Îndrăgostiţilor 2016. Nu stii ce surpriza sa-i faci iubitului tau de Valentine's Day? Ti-am pregatit un ghid de cadouri, in functie de zodie. Afla ce i se potriveste, apoi vezi  sugestiile noastre de shopping!

Ziua Îndrăgostiţilor 2016. Berbec. Dinamic si aventuros, Berbecului ii place actiunea, distractia si, nu in ultimul rand, factorul "surpriza". Inimioarele si ursuletii de plus nu sunt tocmai pe gustul lui - opteaza pentru ceva inedit sau cu adevarat elegant.

Idei de cadouri: jocuri video, bilete la evenimente sportive, experiente-cadou, city-break;


Taur

Taurul e una dintre cele mai generoase zodii - adora sa ofere cadouri si stie cat de mult conteaza sa te bucuri, indiferent de obiectul primit. Firea lui romantica il va face sensibil la orice atentie, asa ca mizeaza pe cadourile "sentimentale".

Idei de cadouri: dulciuri, decoratiuni pentru casa, o cina romantica, bilete la un film de dragoste;

Gemeni

Barbatii Gemeni sunt firi foarte sociabile si comunicative. E posibil sa-ti propuna sa petreceti ziua in compania altor prieteni, insa nu e cazul sa te superi pe el. Eventual, accepta varianta lui, cu conditia ca seara sa ramana doar pentru voi. Astfel, veti avea parte si de distractie, si de romantism!

Idei de cadouri: telefon mobil, carti motivationale, aparat foto, accesorii bar;

Rac

Nativul zodiei Rac e un fan impatimit al gadgeturilor si electronicelor. Ii place sa fie la curent cu cele mai noi modele, asa ca alege cu grija cadoul. Daca nu te pricepi, cel mai bine ar fi sa mergi cu el - nu te gandi ca vei strica surpriza, il va entuziasma faptul ca-si poate alege obiectul preferat.

Idei de cadouri: laptop, rama foto digitala, e-reader;


Leu

Leilor le place sa evadeze de la munca si sa se relaxeze de Valentine's Day. Astfel, o escapada de weekend este supriza ideala pe care o poti face iubitului tau Leu.

Idei de cadouri: cadoul ales trebuie sa il impresionaze, poti alege sa ii daruiesti un accesoriu luxury, un animal de companie, o camera plina cu baloane sau bilete la o piesa de teatru.

 
Fecioara

Desi firi introvertite si prea putin sensibile, barbatilor Fecioara le place sa le arati latura ta buna si sa demonstrezi ca poti fi un bun ascultator al problemelor lor. Asa ca, ii poti duce intr-un loc linistit precum o cafenea, in care sa aveti o discutie linistitoare care sa-i ajute sa uite de problemele cotidiene si sa scoata in evidenta latura sentimentala.

Idei de cadouri: obsedati de sanatate si ingrijire, barbatilor Fecioara le-ar place un masaj relaxant sau un tratament la Spa. De asemenea, nu poti da gres daca iti surprinzi iubitul cu o mini excursie, in natura.

Balanta

Balantele sunt firi iubitoare foarte echilibrate care isi interiorizeza tristetea. La modeul ideal cadoul perfect ar fi o modalitate magica de a-I face sa recunoasca toate problemele care ii macina, sa ii ajuti si sa ii sfatuiesti. Totusi, pentru a rezolva acest aspect, cadoul ideal este sa le spui ca le poti indeplini o dorinta.

Idei de cadouri: Le poti darui ciocolata si carti. De asemenea, le poti pregati un picnic romantic si delicios in parc in care sa ii citesti pasaje din cartea favorita.


Scorpion

Escapda perfecta pentru iubitul tau Scorpion ar fi sa il duci undeva in apropierea unei ape, fie ca e vorba de un lac, o piscina sau chiar o excursie pana la mare. Daruieste-le ceva simplu, amintindu-ti de lucrurile pe care ti le-a aratat sugestiv de-a lungul timpului...

Idei de cadouri: Scorpionii ar aprecia un parfum, un aftershave sau o apa de colonie. Daca planuiesti o escapada romantica, asigura-te ca iei cu tine muzica lui preferata.


Sagetator

Nativii acestei zodii adora cadourile si gesturile dragute. De obicei, chiar ei iti sugereaza lucruri care i-ar incanta. Si pentru ca adora terapiile spa, pe cele de relaxare si produsele cosmetice parfumate, e chiar usor sa le oferi un cadou pe placul lor! Si pentru ca este o fire practica, il poti multumi oferindu-i cadouri neconventionale, pentru hobby-urile sale.

Idei de cadouri: un gift card la un salon pentru barbati, care sa include eventual si un ritual spa pentru barbierit, un parfum nou lansat sau o cutie cu bunatati (adora ciocolata, cafeaua sau ceaiurile aromate) ori un weekend in doi, intr-o statiune montana.


Capricorn

Barbatii Capricorn sunt timizi si usor posesivi. Apreciaza darurile personalizate, in care ai investit multa atentie si afectiune. O invitatie la cina este ideea perfecta, dar ai grija sa fie intr-un decor retras si romantic.

Idei de cadouri: ii plac accesoriile din piele, asa ca poti alege un portofel, in care sa pui deja o poza cu voi doi, o pereche de manusi sau un port-card pentru carti de vizita. De asemenea, apreciaza si un vin bun sau un whisky de calitate.


Varsator

Daca iubitul tau este Varsator, ii poti uimi cu o invitatie la cina, insa nu la tine acasa. Lui ii place sa se afiseze, iar Valentine's Day este ocazia perfecta. Chiar daca este vorba de o intalnire in doi, prefera sa aleaga un loc care sa-i permita sa fie in centru atentiei si al actiunii.

Idei de cadouri: adora gadgeturile, tehnologiile de ultima ora, dar si accesoriile clasice precum ceasurile. Alege un cadou care sa contina culoarea albastru, e nuanta lor norocoasa!


Pesti

Nativii din aceasta zodie adora sa fie rasfatati. Asa ca, daca iubitul tau este Pesti, asigura-te ca-i oferi o zi de neuitat. Pentru a reusi asta, acorda detaliilor o importanta cuvenita: totul trebuie sa fie perfect de la lumarile parfumate, pana la desuurile pe care le porti.

Idei de cadouri: i se potrivec darurile practice, poate un aparat electronic de care are nevoie sau cateva obiecte decorative. De asemenea, ii plac si excursiile de o zi, asa ca alege o regiune apropiata, care merita sa fie explorata.

sursa: