MENIU

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Google le oferă tuturor ciocolată

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Google celebrează, vineri, ziua de Valentine's Day (ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR), printr-un Google Doodle special. 

De ZIUA INDRAGOSTITILOR, Google da ciocolata la toata lumea. Bineînțeles, e vorba de ciocolată virtuală, dar este cu toate astea binevenită de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - Trimite un mesaj persoanei iubite

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, cunoscută ca VALENTINE'S DAY, este sărbătorită pe 14 februarie, ocazie cu care poţi face o urare sau îi poţi trimite persoanei iubite un mesaj de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, mesaje, urări, scrie Mediafax.ro. 

- Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste...

- Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Nu refuza dragostea cand îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!

- Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

- Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

- Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

- Îţi multumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam ca există, îţi multumesc pentru tot.

- Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani

- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.

- Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc

- Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

- Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine.

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Ce cadouri primeşti de ZIUA INDRAGOSTITILOR în funcţie de zodie

Ziua Indragostitilor, asa cum am botezat-o noi romanii, se apropie cu pasi repezi. Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special de VALENTINES DAY din partea barbatului tau, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Cadouri în funcţie de zodia lui

ZIUA INDRAGOSTITILORIUBITUL, VARSATOR

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Varsatorii, naravasi din sine, isi doresc un singur lucru de Ziua Indragostitilor. Si anume cat mai mult…sex. Si nu orice fel de sex. Cu o asemena ocazie, varsatorul vrea sa incerce de toate si sa se simta foarte special. Tocmai de aceea ai putea sa-i facu un cadou erotic! O serie de jucarii pe care sa le folositi impreuna in pat nu ar strica. Daca esti mai pudica, incearca macar sa-i arati ca esti dispusa sa inveti mai multe de la el si lasa-l sa-ti exploateze corpul asa cum ti-ai dorit mereu de fapt.

ZIUA INDRAGOSTITILOR. IUBITUL, PESTI

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Desi sunt reci, barbatii din zodia pestilor nu fac decat sa ascunda faptul ca sunt cu adevarat niste persoane cat se poate de sentimentale. abia asteapta, de fapt, ca cineva sa fie in stare sa le sparga platosa si sa le dea ocazia sa isi exprime adevaratele sentimente. Asa ca, te asiguram ca iubitul tau, daca este pesti, nu vrea decat sa ii dovedesti, prin tandrete, ca vrei sa afli tot despre el si sa il cunosti. Lasa-l sa planga daca vrea sau lasa-l sa rada, daca vrea. In ambele cazuri, cadoul cel mai potrivit consta in capacitatea ta de a-i asimila sentimentele. Nu uita! Odata ce nativul din pesti se destainuie, ai capatat un partener  loial pentru tot restul vietii.

ZIUA INDRAGOSTITILOR. IUBITUl, BERBEC

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca aceasta sarbatoare sa le fie cu totul dedicata lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar, decat, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?

Mai multe, pe lyla.ro.

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende

VALENTINE`S DAY Romanul "Dragoste" de Isabel Allende, "Cartea lunii februarie" la Humanitas, va fi lansat joi, chiar înainte de VALENTINE`S DAY , la Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

ZIUA INDRAGOSTITILOR  "Va fi o seară dedicată 'Dragostei' în care Marina Constantinescu, Mihaela Frank, Corina Stoica și Denisa Comănescu ne vor vorbi despre  cele mai frumoase momente ale iubirii și cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug ne va încânta cu momente unice de măiestrie barocă spaniolă la chitară clasică", a declarat pentru Gabriela Maz, director de promovare Humanitas, scrie Agerpres.

ZIUA INDRAGOSTITILOR  "O carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momente ale iubirii descrise vreodată de Isabel Allende sunt magistral împletite cu înțelepte și amuzante povestiri ale autoarei chiliene", după cum o caracterizează Humanitas, "Dragoste" este însoțită de ilustrațiile graficienei spaniole Ana Juan, care semnează și ilustrația copertei.

ZIUA INDRAGOSTITILOR  Potrivit editurii, "într-o savuroasă alchimie a adevărului și ficțiunii, Isabel Allende își însoțește confesiunile sentimentale și viziunea asupra nenumăratelor fațete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile și volumele autobiografice pe care le-a semnat".

ZIUA INDRAGOSTITILOR  "Nu există o vârstă anume pentru prima iubire. Se poate întâmpla în orice moment al vieții și mă încearcă bănuiala că poate fi oricând la fel de puternică precum cea dintre Romeo și Julieta, îndrăgostiții legendari care de cinci secole încoace sunt reperele patimii arzătoare", nota Isabel Allende. 


Nepoata fostului președinte chilian Salvador Allende, Isabel s-a născut în 1942 la Lima, în Peru. 

Își petrece copilăria în Chile, iar în timpul dictaturii lui Pinochet se refugiază în Venezuela, unde rămâne timp de 15 ani și lucrează ca ziaristă.

În 1982, primul său roman, "Casa spiritelor", are un succes fulminant și devine imediat bestseller internațional.

Publică în 1984 "Despre dragoste și umbră", apoi "Eva Luna" (1987), "Povestirile Evei Luna" (1989) și "Planul infinit" (1991). Un an mai târziu, fiica scriitoarei moare în urma unei crize de porfirie, următoarea ei carte, "Paula" (1994), fiindu-i dedicată.

De același succes se bucură insolitul volum "Afrodita" (1997), romanele "Fiica norocului" (1999) și "Portret în sepia" (2000), volumul de memorii "Țara mea inventată" (2003) și romanul "Zorro" (2005). 


În 2006 îi apare romanul "Ines a sufletului meu", în toamna lui 2007 publică romanul autobiografic "Suma zilelor", în 2009, "Insula de sub mare", iar în 2011 "Caietul Mayei".

Statul francez i-a acordat, în 1994, titlul de Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres, iar în 2004 a fost primită în American Academy of Arts and Letters.

HOROSCOP VALENTINES DAY. Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Vrei să-i pregăteşti ceva special cu care nu vei da greş de Valentine's Day? Află ce i-ar plăcea în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut!

HOROSCOP ZIUA INDRAGOSTITILOR. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubitului tău din Vărsător îi place tot ce e nou şi inedit, aşa că l-ai da gata cu ceva de-a dreptul atipic. Poţi să îi faci cadou un obiect pe care ştii că ţi-l doreşte, dar la care nici nu ar fi sperat. Dar, punctul lui sensibil este sexul, aşa că dacă i-ai pregăti o seară specială în care să îi oferi o experienţă nemaitrăită până acum, cu siguranţă vei reuşi să îl surprinzi.

HOROSCOP ZIUA INDRAGOSTITILOR. Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este sentimental şi îşi doreşte foarte mult ca această zi să fie plină de trăiri emoţionale. Fii sinceră cu el şi exprimă-ţi sentimentele într-un cadru intim, o cină sau o plimbare prin oraş la o oră târzie. În acest fel, vei reuşi să îl suprinzi, dar îl vei face să se simtă şi foarte special pentru tine.

HOROSCOP ZIUA INDRAGOSTITILORBerbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu îşi doreşte neapărat să fie surprins, ci speră din tot sufletul să îi citeşti gândurile şi să îi oferi ceea ce îşi doreşte. Nimic nu l-ar încânta mai mult decât o partidă de amor sălbatic, în care să lăsaţi inhibiţiile deoparte.

Citeşte mai multe pe eva.ro.

VALENTINE'S DAY. Ce ritualuri şi farmece de dragoste trag IUBIREA în viaţa ta de VALENTINE'S DAY

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Oamenii au apelat la magie inca din cele mai vechi timpuri, cu credinta ca pot schimba lucrurile in favoarea lor, indiferent de domeniu. In prezent exista multe ritualuri si farmece de dragoste menite sa atraga iubirea de partea ta. Indiferent ca vrei sa cuceresti inima unui baiat, sa intalnesti sufletul pereche sau sa-ti imbunatatesti relatia actuala, atrage energiile pozitive de partea ta. VALENTINE'S DAY. Desi iti vor parea ridicole farmecele de dragoste la inceput, cu siguranta ai intalnit relatii in care totul parea a merge pe dos, chiar daca cei doi parteneri incercasera sa-si rezolve problemele. Prin urmare, un strop de magie e binevenit oricand.

 

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Farmece de dragoste cu influente Feng Shui

Desi amenajarea casei in stil Feng Shui pare mai degraba o tendinta recenta, totusi, regasim anumite influente in farmecele de dragoste vechi, transmise de catre stramosi.

VALENTINE'S DAY. Ritual pentru gasirea unui partener

Iti doresti sa apara in viata ta un partener asa cum ai visat din totdeauna, insa se pare ca intarzie destul de mult? Adu energie pozitiva in viata ta cu acest ritual simplu.

Ai nevoie de: o cutie din argint, un simbol al dragostei (doua inimioare), un nod mistic Feng Shui.

Cutia din argint atrage norocul de partea ta, iar nodul mistic sau nodul nesfarsit reprezinta o viata lunga si implinita. Acest simbol este intalnit des in talismanele chinezesti si are proprietatea de a binedispune si de a asigura o relatie fericita. Asadar, alege unul de culoare rosie, ca sa fie in ton cu descantecul de iubire.

Dupa ce ai facut rost de toate obiectele, ia o foaie si scrie ce calitati ti-ai dori sa aiba viitorul tau partener si cum ai vrea sa decurga o posibila relatie intre voi. Pune scrisoarea in cutie, alaturi de celelalte obiecte, dupa ce ai citit-o cu voce tare de trei ori. Aseaza cutia in coltul din sud-vestul dormitorului, de preferat sub pat sau intr-un dulap, pentru a aduce armonie in viata ta si a intalni partenerul pe care ti-l doresti.

ZIUA INDRAGOSTITILOR. Ritual pentru impacare

Te-ai certat cu persoana iubita si nu reusiti sa va impacati? Magia lunii va poate aduce din nou impreuna.

Nodurile si culorile au o semnificatie aparte atat in descantece, cat si in Feng Shui, de aceea trebuie sa fii atenta la aceste aspecte.

Ai nevoie de: 3 dantele (una rosie, una verde si alta roz).

Atat roz, cat si rosu simbolizeaza dragoste, pasiune si romantism, in timp ce verde este culoarea prosperitatii. Fa o funda in jurul celor trei bucati de panglica si aseaz-o la fereastra, in lumina lunii.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
ciocolata google Ziua îndrăgostiţilor