MENIU

Ziua eMAG – Top 15 cele mai bune oferte pe care le gasesti acum pe eMAG

Ziua eMAG aduce cu ea o reducere impresionanta la cel mai mare retailer online din Romania. Iata ce oferte avantajoase au.

Ziua eMAG se sarbatoreste in acest an chiar de 6 decembrie. Toate ofertele disponibile le gasiti AICI.

Ziua eMAG aduce in acest an reduceri pentru o multime de produse din toate categoriile. Am selectat si noi, mai jos, 15 dintre cele mai bune oferte pe care le gasiti chiar acum la eMAG.

Ziua eMAG – Samsung Galaxy S6

O multime de telefoane au preturi foarte bune de Ziua eMAG, iar primul pe care vi-l prezentam este Samsung Galaxy S6 care a ajuns sa coste mult sub 2.000 de lei. In plus, pe langa pretul special, primiti si un card cadou de 195 de lei, bani pe care ii puteti cheltui pe celelalte oferte foarte bune. Pretul pentru Samsung Galaxy S6 la oferta, cu 32GB, poate fi gasit AICI.

Ziua eMAG – Telefon Apple iPhone 6S Plus

Un alt telefon foarte performant, actual si cu vanzari record este iPhone 6S Plsu. Si acest telefon are o oferta incredibil de buna, putin peste 3.000 de lei pentru modelul de telefon cu display ceva mai mare si memorie de 32GB. Pretul si toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

Ziua eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad 110

Primul model de laptop care ne-a atras atentia este un laptop ce costa mult sub 1.000 de lei desi are o configuratie foarte buna, iar raportul calitate pret este unul imbatabil. Laptopul e dotat cu procesor Intel Celeron  cu frecventa de 1.6 Ghz, display de 15.6 inch, 4GB memorie si un spatiu de stocare generos de 500GB. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica DVD-RW si placa video Intel Graphics. Pretul il gasiti AICI.

Ziua eMAG – HP ProBook 440

Oferta foarte avantajoasa cu 15% discount pentru un laptop ideal pentru bussiness sau pentru gaming, avand o configuratie extrem de puternica: procesor Intel Core i5, 2.3 Ghz pe o arhitectura Skylake, 14 inch display ce reda imagini la o rezolutie Full HD, 8GB memorie, 256GB spatiu de stocare SSD, placa video Intel HD Graphics si la alegere sistemul de operare original dintre Windows 7 Pro sau Windows 10 Pro. Pretul il gasiti AICI.

 

Ziua eMAG – Televizor LED Star Light

Star Light este un brand renumit pentru preturile foarte bune pe care le practica si nu face rabat nici de la calitatea produselor. O oferta foarte buna de Ziua eMAG este cea pentru televizorul Star Light ce are o diagonala de 60cm. Televizorul costa sub 600 de lei si are garantie de 24 de luni. Oferta o gasiti AICI.

Ziua eMAG – LED Smart Samsung

De Ziua eMAG gasiti o oferta foarte avantajoasa cu un discount impresionant de 23% pentru televizorul LED Smart Samsung ce are o diagonala de 138cm. Televizorul reda imagini la rezolutie 4K ULTRA HD si are toate functiile Smart disponibile. Acest televizor poate fi cumparat de AICI.

Ziua eMAG – Televizor Star Light

Un alt televizor de la Star Light care are una dintre cele mai mari reduceri din promotie este acest model cu display LED ce are o diagonala de 107cm. Televizorul reda imagini la rezolutie FULL Hd si discountul sau este de 28%, iar in plus primiti si un card cadou cu 10% din suma. Pretul poate fi gasit AICI.

Ziua eMAG – Combina frigorifica Samsung

Trecem la categoria de electrocasnice, categorie ce ne-a pregatit o multime de surprize de Ziua eMAG. Combina frigorifica Samsung de exemplu are discount de 36%. Combina e dotata cu doua usi, are volum de 367l, face parte din clasa energetica A+ si are functie No Frost. Inaltimea combinei este de 201cm. Pretul il gasiti AICI.

Ziua eMAG – Combina Beko

Si combina frigorifica de la Beko are un pret foarte bun de Ziua eMAG, redus cu 34%. Aceasta combina e dotata cu doua usi, pe cea superioara are un dispenser de apa si un display, volumul de depozitare este d e325l si face parte din clasa energetica A+. Pretul il gasiti AICI.

Ziua eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Whirlpool

Masina de spalat de la Whirlpool nu numai ca este foarte avantajoasa, are 39% reducere si capacitate de incarcare de 7kg. Masina are functia 6th Sense Colours, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa atat din punct de vedere al consumului de apa cat si de energie electrica si detergent. Oferta o gasiti AICI.

Ziua eMAG – Masina de spalat vase

Masina de spalat vase ar trebui sa fie nelipsita din orice bucatarie deoarece va salveaza o multime de timp si energie. Masina de spalat vase de la Whirlpool care are oferta de Ziua eMAG beneficiaza de un discount de 28%, este incorporabila in mobilierul de bucatarie, are 6 programe si poate spala pana la 13 seturi de vase simultan. Masina are latime de 60cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

Ziua eMAG – Tableta Asus ZenPad C

Tabletele au preturi excelente de Ziua eMAG. Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru tableta Asus ZenPad C care are 7 inch display, procesor Quad Core de 1.1 Ghz, 1GB RAM, 16GB spatiu de stocare, functie 3G si display de tip IPS. Pretul cu 13% reducere poate fi gasit AICI.

Ziua eMAG – Apple iPad Mini 2

Chiar si tabletele produse de Apple care sunt atat de apreciate au preturi speciale de Ziua eMAG. Apple iPad MINI 2 cu memorie de 32GB a ajuns sa coste doar putin peste 1.000 de lei si in plus primiti si un card de cumparaturi cu 10% din valoarea produsului. Ofeta completa o gasiti AICI.

Ziua eMAG – Sistem Desktop Asus

De ziua eMAG, o oferta foarte avantajoasa este cea pentru acest sistem Desktop de la Asus. Sistemul e dotat cu procesor Intel Core i5 ce are o frecventa de 2.7 Ghz pe o arhitectura Skylake, 4GB memorie, 1 TB spatiu de stocare, unitate optica DVD-RW si placa video nVidia GeForce GT 730 de 2GB. Oferta cu 17% discount o gasiti AICI.

Ziua eMAG – DSLR Canon EOS 100D

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din oferta eMAG este cea pentru cel mai ieftin aparat fto DSLR. Aparatul este un Canon EOS 100 D ce are un senzor de imagine de 18mp si vine dotat si cu obiectiv EF-S 18-55mm DV. Pretul cu 24% reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
ziua emag