MENIU

Zilele Elefant.ro. Reduceri de până la 90% la ceasuri, parfumuri, cărți sau ochelari de soare

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță o campanie cu reduceri de prețuri de până la 90%, cu ocazia împlinirii a 7 ani de la lansare. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte Zilele Elefant.ro. 

Întreaga listă de reduceri și oferte Zilele Elefant.ro o găsiți - LA ACEST LINK. 

Nautica Blue este un parfum exclusivist, pentru barbati, ce te va incanta prin prospetimea si lejeritatea lui. Parfumul este conceput special pentru barbati dinamici, cerebrali, ce au nevoie de spatiu. Interiorul lor, de nedezvaluit, ascunde sentimente delicate, tandrete si senzualitate incredibila. Cel ce poarta Blue este capabil de a cuceri instantaneu orice femeie. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

Bvlgari Aqva Marine Pour Homme este un parfum proaspat cu note fructate si picante, ce este inspirat de puterea energizanta a apei si de sunetul hipnotizant al valurilor. Aqva Marine Pour Homme este asemanator unui nectar de fructe si condimente ce sunt ascunse intr-o sticla cu un design unic, ce se aseamana unui cristal albastru. Un parfum potrivit chiar si pentru cele mai calduroase zile, deoarece are un efect revigorant. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.

Versace The Dreamer este un parfum oriental fougere cu un amestec inovator si discret intre diferite plante salbatice si aromatice. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați o găsiți - AICI.


Reduceri parfumuri damă. Oferte Guess sau Cerruti de Zilele Elefant

Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios. Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.


Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă o găsiți - AICI.

Reduceri ceasuri bărbați. Oferte Zilele Elefant la Fossil, Pulsar, Perigaum

Ceas Fossil Grant

Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog;
Carcasa rotunda din otel inoxidabil;
Bratara din piele;
Se inchide cu catarama;
Geam: mineral;
Diametru carcasa (mm): 44;
Grosime carcasa (mm): 12;
Lungime bratara (mm): 200 +/- 5

Mai multe reduceri ceasuri Fossil găsiți - AICI.

 

Ceas Pulsar Solar

Sex: Barbati
Mecanism: Quartz
Tip mecanism: Seiko
Display: Analog
Geam: mineral
Dimensiune Cadran: 44
Material carcasa: otel inoxidabil
Grosime carcasa (mm): 11

Mai multe reduceri ceasuri Pulsar găsiți - AICI.

 

Ceas Perigaum Excalibur

Sex: Barbati
Mecanism: Automatic
Display: Analog
Geam: mineral
Dimensiune Cadran: 43
Material carcasa: otel inoxidabil
Grosime carcasa (mm): 15
Culoare curea: Negru

Mai multe oferte și reduceri ceasuri Perigaum găsiți - AICI.

Thomas Earnshaw Academy

Ceas barbatesc, cu mecanism automatic si display analog;
Carcasa rotunda din otel inoxidabil;
Bratara din piele;
Se inchide cu catarama;
Geam: mineral;
Diametru carcasa (mm): 40;
Grosime carcasa (mm): 12;
Latime bratara (mm): 20.

Mai multe reduceri ceasuri Elefant.ro găsiți - AICI.

Reduceri ochelari de soare. Oferte Zilele Elefant.ro și la modele Guess

Ochelari de soare Guess GS6841 09Q. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic, tip oglinda; Lentilele verzi filtreaza lumina albastra, ofera cel mai inalt contrast si acuitate vizuala foarte buna; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Protectie UV: 100%; Latime lentila (mm): 62; Latime punte (mm): 12; Lungime brat (mm): 140. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Polaroid PLD1004 003. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. Reduc oboseala ochilor si sunt recomandate pentru condus. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Polaroid PLD4024 V08. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii). Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Oferte cărți Zilele Elefant. Oferte și la cărțile lui Andrei Pleșu

Reducere 50%. Fata catre fata. Intalniri si portrete. Andrei Plesu. Suntem, in buna masura, suma intalnirilor de care am avut parte. In ce ma priveste, am fost norocos. Parcursul de-a lungul caruia s-a alcatuit biografia mea privata si publica mi-a prilejuit o sumedenie de contacte umane, a caror „urma” m-a modelat, intr-un fel sau altul, de la croiala pana la cusatura. Si ma simt indemnat sa dau seama de aceasta sansa. Am, in plus, convingerea ca portretele care urmeaza pot fi, dincolo de ceea ce inseamna ele pentru mine, si foarte utile documente de epoca. -Andrei Plesu. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 61%. Cele treisprezece motive. Jay Asher. CLAY JENSEN nu vrea sa stie nimic despre casetele pe care le-a inregistrat Hannah Baker. Hannah a murit. Si secretele ei ar trebui ingropate odata cu ea. Dar vocea acesteia ii spune ca numele lui se regaseste pe casete – si ca, intr-un fel, el este responsabil de moartea ei. Pe tot parcursul noptii, Clay asculta inregistrarile. Merge pe urmele indicatiilor lasate de Hannah, prin oraselul in care locuieste… si ceea ce descopera ii va schimba viata pentru totdeauna. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 45%. Aviatorul. Evgheni Vodolazkin. Autorul bestsellerului international Laur, Evgheni Vodolazkin, revine cu o poveste coplesitoare despre memorie si vina, despre o iubire atat de puternica, incat invinge haosul si chiar moartea. Aviatorul a fost finalist la principalele premii literare din Rusia si a castigat, in 2016, Bolsaia Kniga — Premiul al doilea. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Oferte cărți Zilele Elefant.ro. Reduceri și la cărțile lui Gabriel Garcia Marquez

Reducere 55%. Dragostea in vremea holerei. Gabriel Garcia Marquez. In tinerete, Florentino Ariza si Fermina Daza traisera o pasionanta poveste de dragoste. Numai ca viata iti rezerva uneori surprize... La inceput, cand Florentino afla ca Fermina se va casatori cu un doctor bogat, simte ca viata lui s-a sfarsit. Desi isi gaseste echilibrul, bucurandu-se de succes in afaceri si nu numai... (cele 622 de relatii amoroase ar putea confirma acest lucru), dragostea lui pentru Fermina ramane la fel de puternica. Asa ca, dupa 50 de ani, 9 luni si 4 zile de despartire, Florentino isi reinnoieste declaratia de dragoste in fata femeii visurilor lui. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.

Reducere 50%. Gradina uitata. Kate Morton. Gradina uitata, cel de-al doilea roman al lui Kate Morton, egaleaza succesul international al cartii sale de debut, Casa de la Riverton, devenind, in 2008, mai intai bestseller in Australia, apoi bestseller Sunday Times in Marea Britanie si bestseller New York Times in SUA. In anul 2009 a fost recompensat cu General Fiction Book of the Year, in cadrul Australian Book Industry Awards (ABIA). Romanele lui Kate Morton sunt publicate in peste treizeci si cinci de tari. Mai multe detalii și alte oferte cărți Zilele Elefant.ro găsiți - LA ACEST LINK.