MENIU

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Topul frigiderelor cu cele mai mari reduceri

eMAG a dat startul promotiei ‘Zilele electrocasnicelor’, o promotie care scade preturile chiar si cu 65%.

eMAG – promotiile disponibile de Zilele electrocasnicelor pot fi gasite AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG vin cu preturi scazute chiar si cu 65% in unele cazuri. Pentru astazi, noi am facut o selectie a celor mai rentabile frigidere disponibile in oferta celor de la eMAG. Am ales frigiderele cu discounturile cele mai mari de Zilele electrocasnicelor.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Combina frigorifica Samsung

Combina frigorifica de la Samsung are una dintre cele mai mari reduceri de la eMAG in aceasta perioada: 33% reducere. Combina produsa de Samsung are doua usi, 290l volum, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia Full No Frost. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Frigider Gorenje

32% are discount acest frigider excelent de la Gorenje. Frigiderul are dimensiuni generoase, are un volum de 354l, e prevazut cu doua incaperi, una dintre ele este congelator si are un consum scazut de energie, facand parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi gasita AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Combina frigorifica Liebherr

Un brand mai putin cunoscut in Romania care insa produce electrocasnice de calitate este Liebherr. Combina frigorifica de la Liebherr disponibila de Zilele electrocasnicelor la eMAG cu o reducere de 31% face parte din clasa energetica A++. Frigiderul foloseste tehnologia Smart Frost. Oferta poate fi gasita AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Combina frigorifica Gorenje

Tot 31% reducere la Zilele electrocasnicelor are si combina frigorifica Gorenge care are o inaltime de 185cm, e acoperita cu uns trat de inox, foloseste tehnologia Frostless pentru a nu produce gheata, are volum total de 326l si face parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi gasita AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Combina frigorifica Siemens

Combina frigorifica Siemensare 30% discount si desi este destul de scumpa, la o asemenea reducere devine accesibila pentru un numar mare de client. Calitatea ei este indiscutabila, are volum 355l, doua incaperi, clasa energetica A++ si inaltimea de 201cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Combina frigorifica Arctic

Produsa in Romania, combina frigorifica Arctic are un discount de 28% la eMAG, volum de 295l in cadrul a doua incaperi, face parte din clasa energetica A+ si toate detaliile si pretul pot fi gasite AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Combina frigorifica Indesit

Ultimul model pe care vi-l prezentam costa putin peste 1500 de lei si are o reducere de 27%. Combina Indesit are un volum foarte generos de 340l, face parte din clasa energetica A++ si indeplineste functia No Frost. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag zilele electrocasnicelor