MENIU

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Ce modele de espressoare au reduceri de peste 50%

Zilele electrocasnicelor la Emag aduc reduceri foarte mari si la espressoare. Preturile sunt reduse cu peste 50% in cazul multor modele de espressoare.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – lista completa cu espressoare la reducere poate fi consultata AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG vin cu reduceri mai mari ca niciodata pentru anumite categorii de produse. Espressoarele sunt si ele incluse printre produsele cu reduceri, ba chiar au discounturi ce depasesc de multe ori 50%.

Am selectat mai jos cateva modele cu preturi rezonabile si care au reduceri importante chiar acum la eMAG. Modelele sunt de cea mai mare calitate.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Espressor Polti Kubox

Polti Kubox este un espressor excelent ce functioneaza pe baza de capsule special cu cafea naturala. Espressorul are cel mai mare discount din cadrul promotiei de la eMAG. Espressorul lucreaza sub o presiune de 19bar, putere de 1200W si are 2.3 kg. Oferta poate fi gasit AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Espressor manual Studio Casa Espressino

Un alt espressor cu reducere de 50% la eMAG este acest model manual, foarte cochet, de culoare neagra, produs de Studio Casa. Espressorul are dimensini reduse, se potriveste in orice bucatarie si este economicos, folosind doar 800W. Pretul poate fi gasit AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Espressor Bluebell

Acest Espressor are capacitatea de a umple doua cani de cafea simultan si prepara rapid cea mai savuroasa cafea. Espressorul are un rezervor de apa de 1.2l, functioneaza la 3-5 bari si are un consum de 1400W. Pretul cu 50% reducere poate fi gasit AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Espressor Bosch Tassimo Suny

Modelul TAS 3203 de la Bosch Tassimo Suny functioneaza cu capsule, este unul dintre cele mai apreciate espressoare, este foarte elegant avand culoarea rosu inchis. Espressorul are 3.3bar si rezervor de 0.8l. Pretul poate fi gasita AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Espressor automat DeLonghi

Acest model este unul dintre cele mai costisitoare pe care vi le prezentam, insa este si de cea mai mare calitate. Modelul are reducere de 49% si este produs de DeLonghi, o companie renumita pentru espressoare. Espressorul este automat, are 15bar, rezervor de 1.8l si rezervor de lapte, iar puterea sa este de 1350W. Pretul poate fi gasit AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Bosch Tassimo Vivy TAS

Unul dintre cele mai apreciate si cumparate espressoare de la eMAG este acest model de la Bosch care functioneaza pe capsule special pentru el. Espressorul, desi este un model de dimensiuni reduse, are 1300W, 3.3 bar si 0.7l capacitatea rezervorului de apa. Pretul cu reducere de 46% poate fi consultat AICI.

Zilele electrocasnicelor la eMAG – Espressor super-automat Philips

Ultimul model pe care vi-l prezentam este unul destul de costisitor, insa dupa o reducere de 40% de la eMAG, acest espressor devine mult mai accesibil chiar si pentru un buget mediu. Despre calitatea sa nici macar nu are sens sa incercam sa va convingem, datele sale spun tot: 1l rezervor, 15bar, 1400W. Toate datele si pretul pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag zilele electrocasnicelor