MENIU

Zidar român, ucis în stil mafiot la Roma. Trei suspecți au fost arestați

Mihai Roman

Un zidar român a fost ucis în stil mafiot la Roma. Autoritățile au reținut trei suspecți.

Roman Ştefan Mihai, în vârstă de 33 de ani, a fost ucis în apropiere de casa sa, în martie 2023, pe o stradă din Roma. La aproape un an de la incident, poliţia a arestat trei bărbaţi implicaţi în crimă.

Polițiștii italieni au arestat trei suspecți după ce un zidar român a fost ucis în stil mafiot la Roma cu aproape un an în urmă. Deși familia credea inițial că făptașii erau de origine albaneză, autoritățile spun că cel care a organizat crima este de etnie rromă și îl cunoștea pe bărbat. 

Românul a fost împușcat chiar în fața casei, iar cei care au tras au fugit cu motocicletele. Bărbatul a murit înainte ca salvatorii să ajungă la locul tragediei, iar în brațe avea flori pentru soția sa. Atacul pare desprins dintr-un film cu gangsteri. Timp de mai multe săptămâni, familia bărbatului trăise sub amenințările unor infractori albanezi. Totul ar fi început după ce soției sale i s-ar fi confesat partenera de viață a unui mafiot. Femeia ar fi ajutat-o să facă față violenței domestice, însă asta a atras furia albanezului. 

 

 

Mai multe articole despre:
Mihai Roman roman ucis la roma