MENIU

Zeci de șoferi drogați, prinși la volan după Paște. Inconștiență maximă: un tânăr a fost depistat cu cel puțin 4 substanțe consumate

Drugtest

Cel puțin 200 de persoane au fost prinse cu droguri, pe litoral, în minivacanța de 1 Mai si Paște. Acestea s-au ales cu dosare penale. Inconștienți, unii dintre tineri s-au urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive. Vorbim și despre doi indivizi pe care polițiștii i-au oprit pe autostrada Soarelui. În urma drug-testului, a reieșit că unul dintre ei consumase cocaină, iar celălalt înghițise un cocktail de stupefiante. 

Polițiștii au desfășurat o operațiune amplă împotriva consumatorilor de droguri în perioada sărbătorilor de Paște. Doi tineri teribiliști s-au ales cu dosar penal după ce polițiștii i-au găsit pozitivi la consumul de substanțe interzise.

"Pozitiv pentru consumul de cocaină. Vom merge la spital să recoltăm probe și mostre biologice. Se va întocmi dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive", a declarat agent principal Grădinaru Cătălin, de la Brigada Autostrăzi.

Petrecăreții care vin de la mare, controlați la droguri și alcool, în Stația de Taxare Fetești

Un alt individ oprit în trafic, pe lângă faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, a ieșit pozitiv la nu mai puțin de 4 droguri.

"A ieșit pozitiv la cocaină, benzodiazepină, metamfetamină și ketamină", a arătat agentul de poliție.


Cei doi șoferi prinși sub influența substanțelor interzise au fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice. 

Traficanţi de droguri, REȚINUȚI în staţiunea Mamaia: Ei au fost prinși în timp ce vindeau stupefiante la festival