MENIU

Zăvoranca, duşmanul lui Vadim în timpul vieţii acestuia. Ce mesaj i-a dat istoricul înainte să moară

Oana Zăvoranu s-a certat cumplit cu Vadim Tudor în timpul vieţii acestuia. Cei doi s-au jignit şi au folosit cuvinte greu de reprodus. Totuşi, bruneta a dezvăluit, în momentul în care fostul lider PRM a fost internat în spital ca urmare a infarctului suferit, că istoricul îşi ceruse scuze faţă de ea pentru conflictul din trecut, cu câteva zile în urmă.

"Este extrem de ciudat cum a vrut, cu puţin timp înainte să moară, să mă vadă. I-a dedicat într-un număr al ziarului un articol lui Marty. De fapt a fost lucrul care ne-a unit cel mai mult, dragostea pentru animale.

A fost foarte prost influenţat şi atât de învrăjbit de către cineva împotriva mea. Era tată de fete şi un tată de fete ştie ce înseamnă un tată de fată... Familia cred că a fost plăcut impresionată, având în vedere disputele şi vorbele de ocara care mi-au fost aruncate. Am trecut peste ele. Impacarea cu Vadim, acceptarea scuzelor si apropierea de el...

Trebuia să ne vedem luni. Doream să-l ajutăm, aveam anumite planuri. La un moment dat mi-a dat un mesaj "Dragă, Oana, te rog, sună-mă. Semnat: şeful tău". Cred ca a fost acum cinci-sase zile. Trebuia sa ne vedem duminica, dar a zis sa o lasam pe luni, dar n-a mai fost sa fie. Eu nu am vrut aceasta impacare sa o fac cu tam-tam. Era o chestiune, erau lucruri de rezolvat intre noi. Sunt impacata", a spus oana Zăvoranu, conform cancan.ro.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, la ceremonia funerară fiind prezenți câteva mii de oameni. Fostul lider PRM a murit, luni seară, la vârsta de 65 de ani, după ce a suferit un infarct.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu Corneliu Vadim Tudor