MENIU

Wink și Star-Light, mărci proprii eMAG. Cele mai bune oferte

eMAG a lansat de curând două branduri proprii: Wink și Star-Light, care sunt folosite pentru a vinde telefoane mobile, electronice și electrocasnice, dar și accesorii, la prețuri avantajoase.

eMAG a anunțat după lansarea celor două noi branduri că intenționează să vândă în primul an peste 20.000 de tablete și alte 20.000 de telefoane mobile Wink și Star-Light.

Noi am făcut deja o mică cercetare pentru voi și vă spunem care sunt cele mai avantajoase produse pe care le găsiți în acest moment sub brandurile Wink și Star-Light de la eMAG.

Cele mai avantajoase tablete de la Wink, brandul propriu eMag

Sub brandul Wink, eMAG a scos pe piață 5 tablete, toate cu prețuri extrem de avantajoase în raport cu calitatea și configurațiile oferite.

Tableta Wink One are un procesor Cortex A7 Quad-Core de 1.0 Ghz, 7 inch, 8 GB memorie, Wi-Fi, Android 4.4.2 KitKat.

Wink One de la eMAG arată foarte bine, are un design subțire și ultra-portabil și este prevăzută cu o carcasă solidă de aluminiu.

Este cea mai ieftină tabletă de la Wink și găsești toate detaliile despre ea, cât și prețul AICI.

Tableta Wink Play este cea cu configurația cea mai performantă dintre cele lansate sub brandul Wink de la eMAG. Este dotată cu un procesor Quad Core 1.3 GHz, 8 inch, 1 GB DDR3, 8GB memorie. Este combinația perfectă între un procesor quad-core și un ecran IPS high resolution care permite calitatea imaginii din orice unghi privești la ecranul tabletei.

Cu toate că are o configurație mai complexă față de celelalte, prețul este unul surprinzător de bun. Vedeți AICI toate detaliile.

Cele mai avantajoase televizoare de la Star-Light, brandul propriu eMAG

Star-Light, cel de-al doilea brand sub care eMag comercializează televizoare și electrocasnice, vine cu oferte foarte bune.

Televizorul LED Star-Light 32DM1000 are o diagonală de 80 cm, ultra slim, cu ecran HD. Rezoluția foarte bună de 1366x768 e completată de un contrast bun și detalii vizuale precise.

Prețul este unul foarte bun pentru acest model și capacitățile sale. Vezi AICI toate detaliile ofertei.

Televizorul LED Star-Light 46 DM8000 este un model pentru cei mai pretențioși care vor un ecran uriaș. Are o diagonală de 117 cm, full HD, ultra slim, cu ecran LED. Televizorul are 3 intrări HDMI și port USB pentur a permite vizionarea de fișiere video, audio sau foto de pe un drive USB.

Prețul acestui model bate concurența celorlalte modele cu diagonală de 117 cm. Găsești AICI preț și detalii.

Alte electrocasnice de la Star-Light, noul brand eMAG

Sub brandul Star-Light de la eMAG găsești și alte produse electrocasnice în afară de televizoare.

Dacă vrei să cumperi un Blender la un preț rezonabil, cel de la Star-Light se poate să fie exact cel potrivit pentru tine. Are 1000W, control digital, 1,5 l capacitate, 5 viteze, funcție impuls și zdrobire gheață, vas de sticlă.

Toate detaliile ofertei, dar și prețul, le găsești și AICI

Un alt produs electrocasnic de la Star-Light de care s-ar putea să te îndragăstești imediat este storcătorul de fructe și legume. 800 W, recipientul de suc are o capacitate de 2l, alimentare XXL, 2 viteze, control manual. Storcătorul poate fi ușor demontat complet pentru spălare.

Prețul acestei oferte îl găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
emag wink star-light marci proprii emag