MENIU

Primul update major pentru Windows 10

Primul Update Major de Windows 10 este acum disponibil pentru PC-uri și tablete. Cu acest update vin îmbunătățiri complexe legate de platformă și experiență, inclusiv cele generate de mii de parteneri care și-au updatat driverele și aplicațiile pentru a asigura o compatibilitate foarte bună cu Windows 10. Windows 10 începe de asemenea implementarea pentru XBOX One și, în curând, și pentru telefoanele mobile selecționate.

Cel mai important este că, odată cu acest update gratuit, am ajuns la un nivel de maturitate al platformei la care putem recomanda cu toată încrederea implementarea Windows 10 în toate organizațiile.

Optimizările legate de experiența în utilizare aduse de acest Update includ:

Performanță în sarcinile de zi cu zi, timpul de boot fiind cu aproape 30% mai scurt decât la Windows 7, pe același dispozitiv

Legat de Cortana, se poate folosi un pen (instrument de scris) pentru a efectua adnotări în Cortana Notebook, iar Cortana va recunoaște numărul de telefon, adresa de email și chiar adresa fizică pentru a ajuta la setarea de reminder-e. Cortana poate fi utilizată acum și pentru a ține evidența evenimentelor personale și a rezervărilor la film, trimițând remindere utile legate de locul unde trebuie sa ajungi și cum să faci pentru a ajunge la timp, plus opțiunea de a rezerva o mașină si de a localiza via Uber**. Suntem încântați să anunțăm disponibilitatea Cortana pentru Japonia, Australia, Canada și India (în engleza) cu funcționalităti și experiențe particularizate pentru fiecare dintre aceste piețe.

Microsoft Edge oferă performanță și securitate îmbunătățite, alături de un tab de previzualizare, care îți permite să treci pe deasupra tab-urilor și să ai o vizualizare asupra conținutului paginilor respective fără a fi nevoie să le deschizi efectiv și fără a părăsi pagina de web pe care te afli deja. Microsoft Edge se sincronizează acum și cu Facebook, dar și cu informațiile din Reading List pe toate dispozitivele, astfel încât poți reveni cu ușurință asupra informațiilor care te interesează cel mai mult. De asemenea, Cortana te va notifica asupra cupoanelor de reducere ** de la retailerii tăi preferați cum ar fi Staples, Macys și Best Buy atunci când faci cumpărături folosind Microsoft Edge.

Acest update aduce îmbunătățiri suplimentare în aplicațiile de Mail, Calendar, Photos, Groove, Xbox, Store, OneNote, Solitaire și multe altele!

 

Renașterea PC-ului în companii

Multe dintre calculatoarele utilizate în companii astăzi trebuie să facă față unui mediu de lucru din ce în ce mai complex. În decursul ultimilor ani, așteptările noastre de la dispozitive, dar și de la mediul de lucru, s-au schimbat. Utilizatorii vor dispozitive pe care să le atingă, care să le permită efectuarea de activități cu caracter personal și profesional – cu un software updatat în permanență, care pur și simplu funcționează și este sigur. Tot mai mulți vor să-și folosească propriile echipamente la birou, împreună cu aplicațiile familiare.

Profesioniștii IT știu că pot oferi mai mult. Cu primul Update major la Windows 10, le dăm instrumentele prin care pot face acest lucru, oferind prima platformă care asigură consistența utilizării pe toate tipurile de dispozitive, făcând posibilă atât administrarea echipamentelor care apartin organizatiei, cât și pe cea a celor aduse de utilizatori. Windows 10 rulează deja pe mai mult de 110 milioane de dispozitive, inclusiv 12 milioane de calculatoare de business și este compatibil cu aplicații mai vechi, răspunzând în același timp nevoilor ridicate de un mediu de lucru modern.

Articolul în întregime pe blogul Windows, pentru a afla mai multe detalii despre această actualizare.

 Traducerea în limba română a articolului semnat de Terry Myerson este disponibilă, aici: http://news.microsoft.com/ro-ro/2015/11/12/10621/  

 

Mai multe articole despre:
Microsoft IT PC calculatoare companie update windows 10