MENIU

Wimbledon 2019 | Când se joacă Simona Halep - Mihaela Buzărnescu

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Mihaela Buzărnescu, în turul 2 de la Wimbledon, miercuri, nu mai devreme de ora 15:00, în direct pe Eurosport, LIVE pe realitatea.net

Wimbledon 2019 | Partida Simona Halep - Mihaela Buzărnescu este programată a doua pe terenul 2 de la Wimbledon și va avea loc miercuri, nu mai devreme de ora 15:00.

Înainte de întâlnirea celor două, se va disputa meciul dintre Stan Wawrinka și Reilly Opelka.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2019

Simona Halep a câștigat meciul de debut de la Wimbledon 2019, împotriva Alexandrei Sasnovich. 6-4, 7-5 este scorul cu care sportiva în vârstă de 27 de ani, locul 7 WTA, a trecut de adversara ei.

MIHAELA BUZĂRNESCU LA WIMBLEDON 2019

Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Simona Halep în turul II la Wimbledon după ce a trecut în două seturi de Jessica Pegula, scor 6-4, 6-4.

CE SPUNE SIMONA HALEP DESPRE MIHAELA BUZĂRNESCU

“Atunci când intru pe teren nu contează cu cine joc. E o jucătoare foarte bună, incomodă cu stânga. Joacă bine, am văzut că a câștigat în două seturi. Va fi greu, dar sunt încrezătoare", a explicat Simona Halep conform Fanatik.

Apoi a continuat: "Îmi doresc tare mult să câștig. Obiectivul meu principal nu mai este clasamentul, ci să câștig trofee. Știu că nu e ușor, sunt într-o perioadă mai relaxantă. Vin după numărul 1 doi ani la rând și un Grand Slam câștigat. Consider că trebuie să mă relaxez un pic în acest an, iar apoi să văd ce pot face mai bine. Anul acesta vreau doar să mă simt bine pe teren”.