MENIU

WhatsApp NU va mai funcționa, de la 1 ianuarie, pe aceste modele de telefoane

WhatsApp NU va mai funcționa, de la 1 ianuarie, pe aceste modele de telefoane / Foto: Profi Media

Aplicația de mesagerie WhatsApp nu va mai funcționa, de la 1 februarie 2023, pe anumite telefoane mobile. Tehnologia a avansat, software-urile au fost modificate. Așadar, dacă ai unul din aceste telefoane și vrei să folosești în continuare aplicația, va trebuie să-ți schimb dispozitivul mobil.

WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 februarie 2023 pe telefoanele cu software vechi. Chiar dacă această aplicație este foarte folosită, ea nu va mai fi compatibilă pe unele modele de smartphone-uri.

Din toamna trecută, WhatsApp nu mai acceptă unele smartphone-uri și iPhone-uri. Acum, nu va mai funcționa nici pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS și Android. Este vorba de Samsung, LG, Apple, Huawei, ZTE, HTC, Sony, Wiko, Lenovo și Faea.

Telefoanele care nu mai pot efectua o actualizare a sistemului de operare, nu vor mai putea rula nici aplicația WhatsApp. Pentru a beneficia de această aplicație, oamenii trebuie să cumpere un telefon cu un software mai nou.

Începând cu data de 1 februarie 2023, smartphone-urile care rulează sisteme de operare Android 4.2 sau mai noi, precum și iOS 12.1 sau mai nou vor mai putea rula versiunea cea mai recentă a aplicației WhatsApp cu noile actualizări instalate.

Dacă WhatsApp este deja instalat pe telefon și un număr de telefon este înregistrat la acesta, aplicația va continua să funcționeze. Cu toate acestea, nu va mai fi actualizat.