MENIU

WhatsApp este DE NEOPRIT. A reuşit să măture tot în cale

Odată cu noile statistici făcute publice, nu mai există nici un dubiu că WhatsApp reprezintă cea mai populară platformă de mesagerie instant.

Aplicaţia WhatsApp este cea mai importantă aplicaţie de mesagerie instant cross-platform la nivel global, după cum reiese din cele mai recente cifre publicate de companie, scrie PlayTech.ro.

La această oră, WhatsApp a atins pragul psihologic de 500 de milioane de utilizatori activi la nivel global. Jumătatea de miliard de utilizatori partajează între ei, în fiecare zi, 700 de milioane de fotografii şi 100 de milioane de clipuri video.

Deoarece se pare că rata de adopţie a serviciului nu va încetini prea curând, tot cu această ocazie aflăm că există un interes din ce în ce mai mare pentru WhatsApp din ţări precum Brazilia, India, Mexic şi Rusia. Dacă privim în detaliu evoluţia numărului de utilizatori, se poate observa că ultimii 50 de milioane au început să folosească acest program pe diverse dispozitive în ultima lună şi jumătate.

WhatsApp a fost subiectul mai multor ştiri în ultimele săptămâni. În primul rând, Facebook a achiziţionat aplicaţia de mesagerie instant cu un preţ fabulos de 19 miliarde de dolari, în numerar şi acţiuni. Deşi respectiva valoare poate fi percepută ca fiind prea generoasă, Mark Zuckerberg este convins că a făcut o investiţie inspirată.

Mai multe articole despre:
null