MENIU

Vulpea-turist, surprinsă în Eforie Nord. Face plajă și se relaxează pe dig

Vulpea turist se relaxează pe dig. Foto: Facebook

Turiștii aflați pe plaja din Eforie Nord au avut parte de o vizită neașteptată. Oamenii au surprins o vulpe care se relaxa la soare pe diguri. 

Știrile despre animale sălbatice observate și fotografiat pe plajele din lumea întreagă nu mai sunt de multă vreme o noutate. Cu toate acestea, apariția unei vulpi pe plaja din Eforie Nord a stârnit curiozitatea și entuziasmul turiștilor și localnicilor, așa cum se poate vedea pe înregistrările video și fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Vizitarea plajelor de către animale sălbatice este un fenomen care a devenit mai frecvent în ultimii ani. Cu toate acestea, vulpea care se relaxa pe digul din Eforie Nord a venit ca o surpriză, neașteptată atât pentru turiștii prezenți la fața locului, cât și pentru localnici.

Citește și: Metoda „magică” pentru a-ți opri câinele să latre încontinuu de la fereastră! Doi americani din Pennsylvania au găsit "răspunsul": patrupedul

Vulpea nu a părut să fie deranjată de prezența turiștilor curioși. Ea a continuat să stea liniștită la soare chiar și după ce oamenii au scos telefoanele să o filmeze și să o fotografieze. 

Citește și: Face vulpea SEX cu câinele? Adevăr și legende despre relații între specii diferite

 

Mai multe articole despre:
vulpe litoral plaja