MENIU

Vremea rea face noi victime în Timiș! Biciclist mort, după ce a fost aruncat de vânt în faţa mașinii

Un biciclist care se deplasa pe drumul care leagă localitatea Variaș de Periam și-a pierdut viața după ce s-a dezechilibrat din cauza unei rafale puternice de vânt și i-a tăiat calea unui autoturism care îl depășea. Victima nu a avut nicio șansă.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs la ieșire din Variaș, spre Periam. Un șofer în vârstă de 53 de ani a încercat să depășească un biciclist, însă reprezentanții IPJ Timiș spun că în momentul în care a început manevra, o rafală de vânt l-a dezechilibrat pe cel pe două roți. A ajuns direct în fața mașinii și a fost izbit în plin, povestesc polițiștii, potrivit presei locale

Impactul a fost atât de puternic încât biciclistul a fost proiectat într-un șanț de pe marginea drumului, pe sensul opus de mers, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, ajungând în câmp. Din nefericire, biciclistul nu a avut nicio șansă și și-a pierdut viața pe loc.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și încearcă acum să identifice victima. În acest caz ei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Județul Timiș se află, de marți dimineață până la ora 15, sub atenționare de cod galben de vreme severă.

Mai multe articole despre:
poliţie şofer cod galben biciclist mort