MENIU

Vremea extremă face prăpăd în lume. Stațiile de metrou din Paris, inundate în urma ploilor torențiale - VIDEO

Sursa foto: Captură video

Vremea extremă face prăpăd în lume. Stațiile de metrou din Paris au fost inundate în urma ploilor torențiale. Și străzile s-au transformat în râuri după ce sistemul de sistemul de canalizare al orașului nu a mai făcut față. Probleme au fost și în Italia. O tornadă a făcut ravagii pe o plajă, unde a smuls copaci din pământ și a avariat clădiri. 

În Italia, o tornadă puternică a lovit o plajă și a distrus tot în cale. Copacii au fost puși la pământ și mai multe clădiri au fost avariate. Din fericire nu au fost victime.

În Florida, o trombă asemănătoare cu o tornadă s-a format pe mare. Fenomenul a fost filmat de turiștii de pe plajă. Specialiștii spun că astfel de fuioare apar în larg din cauza diferențelor de temperatură dintre apă și masele de aer rece. De asemenea, acestea sunt mult mai puțin periculoase decât tornadele.

După săptămâni de caniculă și secetă extremă, ploile torențiale au făcut ravagii. Mai multe stații de metrou din Paris au fost închise după ce au fost inundate complet. În imagini se poate observa cum apa curge pe scări și ajunge pe peroanele stațiilor.

Călătorii din stația de metrou Balard au fost nevoiți să meargă prin apa care le ajungea până peste glezne.

Nici pentru cei care au ales să meargă cu mașina, situația nu a fost mai bună. Multe bulevarde și străzi din centrul orașului au fost înghițite de ape.

Pe lângă ploile torențiale care au venit după o lungă perioadă de caniculă, în capitala Franței a căzut și grindină. Mai multe mașini, printre care și unele de lux, au fost avariate de bucățile de gheață. 

Mai multe articole despre:
inundatii franta statii metrou inundate