MENIU

VREMEA de 1 mai 2018. Veşti noi de la meteo: Iată cum va fi vremea în minivacanţa de de 1 mai

VREMEA de 1 mai 2018. Meteorologii au emis o prognoză meteo pentru următoarele trei luni, iar dacă ai planuri pentru 1 Mai trebuie să ştii cum va fi vremea.

VREMEA de 1 mai 2018. Meteorologii au emis o prognoză meteo pentru următoarele trei luni, iar dacă ai planuri pentru 1 Mai trebuie să ştii cum va fi vremea.

VREMEA de 1 mai 2018. Vremea în luna aprilie

VREMEA de 1 mai 2018.Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice si sudestice și se vor situa, în general, sub mediile climatologice în restul țării. Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

VREMEA de 1 mai 2018. Vremea în luna mai

VREMEA de 1 mai 2018.Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și local în sud și est și vor fi excedentare în rest.

VREMEA de 1 mai 2018. Vremea în luna iunie

VREMEA de 1 mai 2018. Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte țării. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, cu o tendință spre deficit, local, în sudul, estul și vestul teritoriului.

VREMEA de 1 mai 2018. Minivacanţă pentru bugetari

Încă o minivacanță, pentru bugetari. Pe lângă 1 mai, care pică marți, angajații la stat vor avea liber și luni, 30 aprilie. Dacă punem la socoteală și cele două zile de weekend, atunci bugetarii vor sta acasă patru zile consecutiv.

În România, Codul Muncii prevede existența a 15 zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Dintre acestea,[intra carton] numărul maxim de zile libere care pot fi în timpul săptămânii este de 13, în condițiile în care prima zi de Paște și prima zi de Rusalii pică mereu duminica. Anul acesta însă, românii au și mai puține zile de odihnă pentru că multe din libere sunt în weekend.În Uniunea Europeană, doar Letonia, Bulgaria și Belgia au mai multe zile libere oficiale decât noi, respectiv 17, 20 și 24. Dar, dacă punem la socoteală şi zilele - punte, suntem printre campionii la stat acasă.