MENIU

Vremea a făcut PRĂPĂD în mai multe județe din țară. Oamenii sunt DISPERAȚI, după ce grindina le-a DISTRUS culturile

Culturi distruse de grindină / Captură video

Vremea rea a făcut ravagii în mai multe localități din județul Timiș. În doar 15 minute, străzile și curțile oamenilor au fost acoperite de un strat gros de gheață, iar mai multe mașini au fost avariate. O bună parte din județ s-a aflat sub cod portocaliu de vreme rea. Furtunile au continuat în tot vestul țării. 

Grindină și vijelii. De asta au avut parte unii locuitori din județul Timiș. Curțile oamenilor și străzile au fost acoperite de grindină.

În doar câteva minute, vântul puternic și grindina au distrus parcele întregi cu legume. Agricultorii aveau speranța că recoltele lor le vor asigura hrana pentru această vară. Acum totul e devastat.

Mai multe subsoluri și pivnițe au fost inundate. Locuința oamenilor din imagini se află chiar sub o țeavă de canalizare care a cedat volumului mare de ploi. Aceștia riscă să fie electrocutați, iar dacă apa ajunge la instalația electrică, ar putea izbucni un incendiu.

În unele localități din județ, străzile au fost inundate iar mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini.

Clujul a fost înghițit de nori uriași de ploaie.

Și în Maramureș au lovit furtunile.

Autoritățile le recomandă oamenilor să se adăpostească în case sau în mașini, să închidă geamurile și îi îndeamnă pe șoferi să evite străzile inundate.