MENIU

Vremea 25 aprilie - A doua zi de Paște vine cu vești mai puțin bune. Unde va ploua torențial

Vremea 25 aprilie - A doua zi de Paște vine cu vești mai puțin bune. Unde va ploua torențial

Câteva zile ne mai despart de schimbarea majoră a vremii. Meteorologii anunță temperaturi crescute pentru ziua de luni. 

E posibil să plouă slab după-amiază în Capitală, dar temperaturile ating 24-27 de grade, anunță meteorologii. Iar de miercuri, ploile revin în majoritatea zonelor din țară. 

Astăzi valorile termice se vor situa în jurul normelor specifice perioadei mai ales în regiunile intracarpatice şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în Deltă şi 27 de grade în sudul Munteniei.

Vremea va fi în general instabilă şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii relativ extinse în jumătatea de nord a ţării ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină.

*** În București vremea se va menţine deosebit de caldă. Între 10 si 12 grade avem de dimineata si 25-26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, dar spre seară vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. În primele ore ale dimineții a și plouat ușor în Capitală.

*** La munte vremea va fi în general instabilă. Noaptea cerul se va degaja treptat și vom avea ploi în nordul Carpaţilor Orientali. Valorile termice vor scădea în masivele nordice şi vestice, unde se vor apropia de cele specifice perioadei. 

Mai multe articole despre:
meteo vreme vremea 25 aprilie precipitatii ploi grindina