MENIU

Vrei bogăţie? În ce domeniu să lucrezi în funcţie de zodia ta

Cum poţi să te îmbogăţeşti uitându-te la ce spun astrele

HOROSCOP 2014. ZODIAC 2014. Nu poţi să te îmbogăţeşti decât dacă activezi într-un domeniu care ţi se potriveşte. Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani, ai nevoie de o bună orientare profesională, care să ţină seama şi de zodia în care te-ai născut.

HOROSCOP BANI 2014. Află pe ce ar trebui să te axezi dacă vrei să câştigi mai mulţi bani şi ce funcţie ţi se potriveşte cel mai bine, potrivit unui zodiac prezentat de Eva.ro.

Capricorn

Nu te dai niciodata batuta, asa ca nu te vei lasa pana nu vei avea propria ta afacere. Cat de mica ar fi, un magazin alimentar, o firma de organizare a evenimentelor speciale, poate fi un pas important in initierea ta ca om de afaceri. Trebuie sa ai rabdare din punct de vedere financiar, nimeni nu scoate profit din prima.

Varsator

Vrei sa fii speciala si sa faci lucruri atipice, asa ca originalitatea te poate duce pe culmile succesului. Poti incerca o cariera in moda, arhitectura sau orice are legatura cu arta. Poate fi la inceput o pasiune, dar dupa ce te faci cunoscuta, brand-ul iti va aduce multi bani in buzunare.

Pesti

Esti miloasa si foarte sensibila, asa ca ai putea sa te faci remarcata intr-un domeniu in care poti ajuta oamenii. Fie ca vei fi psiholog, asistent social, doctor sau terapeut, succesul va fi garantat. Este foarte important sa ii ajuti pe ceilalti in aceeasi masura in care te ajuti pe tine. Vei fi rasplatita pe masura.

Berbec

Cu multa ambitie si perseverenta, vei reusi in cele din urma sa razbesti in viata. Trebuie sa te axezi pe ceea ce iti place, adica sa comanzi oamenii. Odata ce ocupi aceasta functie, fiind propriul tau sef, inseamna ca banii iti vor umple buzunarele. Esti un bun organizator si gandesti practic, asa ca vei reusi sa trasezi liniile corecte.

Taur

Ai vrea sa obtii bani rapid si fara prea mult efort, dar acest lucru nu se intampla prea des. Trebuie sa incepi de jos intotdeauna si sa urci pe propriile tale forte. Chiar daca incepi ca un simplu angajat intr-o companie, cu multa ambitie si rabdare poti ajunge sa ii dirijezi pe toti. Functia care iti poate aduce banii doriti este cea de manager.

Gemeni

Te faci foarte usor placuta, asa ca poti excela intr-un domeniu in care lucrezi cu oamenii direct. Marketingul te poate scoate din saracie si te poate duce pe culmile succesului. Alege orice domeniu in care iti poti pune in valoare calitatile tale oratorice si spontaneitatea care te caracterizeaza.

Rac

Nu te multumesti cu putin, asa ca in orice domeniu ai lucra tu incerci sa avansezi neincetat. Vrei sa fii propriul tau sef, dar si al altora, si nu suporti prea mult timp ca altii sa te comande pe tine. Functiile de conducere iti vor aduce intotdeauna finantele mult dorite, dar trebuie sa faci si ceea ce isi place. Alege o companie mare la care sa iti depui cv-ul, si axeaza-e pe vanzari sau pe constructii.

Leu

Ar fi perfect pentru tine daca ai imbina utilul cu placutul. Iti poti incerca norocul urmandu-ti pasiunile, adica moda si tot ce tine de arta. Dar daca nu reusesti sa devi aici cel mai bun si sa ajungi sa conduci, atunci este timpul sa te reorientezi catre alte domenii in care poti ajunge sef.

Fecioara

Esti o perfectionista si lupti obsesiv sa obtii ceea ce iti doresti. Poti excela intr-un domeniu in care se pune pret pe curatenie sau organizare. Poti fi doctor sau put si simplu poti fi o renumita organizatoare de evenimente speciale. Daca faci ceea ce iti place si iti satisface obsesiile, atunci banii vor veni cu mare usurinta.

Balanta

Calitatile tale oratorice sunt iesite din comun si comunci cel mai usor dintre toate zodiile. De aceea ti s-ar potrivi de minune rolul de negociator sau poate chiar unul in care trebuie sa ii convingi pe cei din jurul tau. Nu vei da gres, asa ca datorita acestor virtuti vei reusi sa castigi destul de multi bani si sa evoluezi rapid. O cariera in vanzari, relatii cu clientii sau politie sunt cele mai potrivite pentru tine.

Scorpion

Si tu poti excela intr-un domeniu care se ocupa de ordinea si siguranta publica, dar la fel de bine poti fi si detectiv. Iti plac detaliile si vrei sa stii absolut totul despre orice lucru. Esti atrasa de necunoscut si nu te lasi pana nu obtii ce trebuie. Cu o astfel de atitudine si ambitie nu ai cum sa nu te faci remarcata si apreciata din toate punctele de vedere.

Sagetator

Te pricepi de minune la calcule, asa ca poti fi un expert contabil excelent. Nu trebuie sa iti faci griji din cauza banilor, aceasta functie iti va garanta un trai decent. Mai mult decat atat, daca dintotdeauna ti-a placut matematica si informatica, atunci poti deveni un bun programator, functie stresanta, dar foarte banoasa.

 

 

Mai multe articole despre:
bani horoscop 2014 zodii 2014