MENIU

Voiculescu, despre unul dintre DENUNŢĂTORII săi: "Nu l-am văzut pe Iordache de 20 de ani"

<p>DAN VOICULESCU</p>

Dan Voiculescu a ţinut să facă câteva precizări jurnaliştilor, sâmbătă dimineaţă, la ieşirea de la Poliţia Ilfov, unde a făcut o nouă vizită pentru a răspunde întrebărilor poliţiştilor. Omul de afaceri se află sub control judiciar.

Dan Voiculescu a anunţat o conferinţă de presă duminică, explicând că nu va putea da detalii despre dosarul în care e implicat. El a precizat că, din punctul său de vedere, tot ce se întâmplă în cazul său se datorează faptului că a refuzat ca televiziunea Antena 3 să fie "la cheremul cuiva".

Voiculescu: "Cum poţi să şantajezi pe cineva pe care nu l-ai mai văzut de 20 de ani, pe Iordache?

Îmi programasem pe 3 iulie să plec într-un concediu, cu familia, ca orice om, vara. Când s-a aflat că trebuie să fie prezent pe 7 la Curtea de Apel, am trimis familia. Nu cred că s-a aflat că nu mai plec în concediu, aşa că au trimis pe 3-4, care au dat declaraţii, pe 3 iulie, dimineaţa. Am anulat biletul de avion pe data de 1, când am aflat că voi fi aşteptat pe 7 la tribunal.

Marţi avem o contestaţie împotriva acestei ordonanţe. Luni avem termen în Dosarul Telepatia.

Sunt mari presiuni pe Curtea de Apel.  

Nu mă simt hăituit, sunt pregătit pentru orice. Am intrat într-o bătălie, şi când intri, te aştepţi la orice, înclusiv să mai şi încasezi.

Îmi doresc cu ardoare, de obicei când îmi propun ceva fac, să se facă studii de caz despre aceste dosare care nu au probe, nu au declaraţii, sunt dosare făcute la comandă. Nu pot să spun, chiar dacă bănuiesc, la comanda cui. Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani are o singură cauză: n-am fost de acord ca Antena 3 să fie la cheremul cuiva: a avut probleme şi cu Iliescu, şi cu Constantinescu, şi cu Adrian Năstase, şi cu Traian Băsescu.

Nu pot să spun că Antena 3 a fost slugarnică faţă de Victor Ponta.

E o mare prostie. Nu-i cunosc pe Bercea, pe fiul lui, pe nimeni din neamul lor", a încheiat Dan Voiculescu.